Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr și-a băgat în comă fetița și surioara mai mică, după ce s-a urcat beat la volan. Mașina lor s-a izbit frontal cu un BMW, pe un drum din Botoșani

Caz de inconştienţă criminală în Botoşani. Un şofer beat a urcat în maşină cu doi copii mici, iar după câteva sute de metri a intrat frontal într-un alt autoturism. Cele două fetiţe de cinci şi şase ani au ajuns în comă la spital.     

de Redactia Observator

la 22.04.2022, 14:14

Sursa foto: monitorulbt.ro Vezi și

Bărbatul în vârstă de 25 de ani abia se urcase la volan, fiind într-o avansată stare de ebrietate. Nu a mai ținut cont nici de faptul că în mașină se aflau și doi copii, respectiv fiica și sora sa, de 5 și 6 ani. 

La scurt timp după ce s-a urcat la volan, șoferul a pierdut controlul direcției, a intrat pe contrasens și a lovit frontal o altă mașină, care circula regulamentar. Tot el a fost cel care a sunat la 112, însă cu greu au reușit autoritățile să se înțeleagă cu acesta, din cauza stării avansate de ebrietate.

La fața locului au fost trimise mai multe ambulanțe, fetițele fiind grav rănite.

Fetițele au ajuns la spital în comă de gradul 1 și 2

Pe acelaşi subiect

Copilele au fost duse la spitalul din Botoșani.

Potrivit reporterului Observator Clara Mihociu, micuțele se aflau în comă de gradul 1 și 2, așa că s-a luat în calcul transferul acestora către o unitate spitalicească din județul Iași.

Șoferul, în schimb, a scăpat cu doar câteva răni ușoare. După ce a fost testat cu etilotestul, rezultatul a fost de 0,41 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și pentru faptul că a condus sub influența băuturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un tânăr și-a băgat în comă fetița și surioara mai mică, după ce s-a urcat beat la volan. Mașina lor s-a izbit frontal cu un BMW, pe un drum din Botoșani