Antena Meniu Search
x

Video Un tată și cei doi copilași ai lui, de o lună și 3 ani, morți într-un cumplit accident la Filipești, în Bacău. Mașina lor a fost spulberată de un camion

Tragedie, în această dimineață, pe un drum din Bacău. Doi copii și un tânăr de 23 de ani, tatăl micuților, au murit după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un camion, fiind aruncată în afara carosabilului. Mama copilașilor, care se afla de asemenea în autoturism, a fost rănită și transportată la spital.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.11.2021, 19:08

Vezi și

Accidentul s-a produs în comuna Filipești, sat Hârlești.

Conform ISU Bacău, din mașină au fost scoase patru persoane. Trei - doi copii și un adult - au murit, iar un rănit cu semne vitale este transportat la UPU Bacău.

Tatăl și cei doi copii au murit. Doar mama a supraviețuit după accidentul din Filipești

Adultul care a murit avea 23 de ani, iar copiii o lună, respectiv 3 ani. Este vorba despre tatăl și cei doi copii ai săi. Doar mama micuților a supraviețuit.

Pe acelaşi subiect

"În această dimineață, în jurul orei 9.00, la 112 a fost anunțat un accident produs în satul Hârlești, comuna Filipști din judetul Bacău. La locul intervenției s-au depalast echipaje de pompieri, de ambulanță și SMURD din județele Bacau si Neamt. Ajunși la fața locului pompierii au intervenit pentru descarcerarea și scoaterea dintr-un autoturism a patru persoane. Dintre acestea șoferul a fost declarat decedat pe loc. Pentru celelalte trei persoane s-au început manevrele de resuscitare, iar un copil și o femeie au fost preluați de ambulanțe, pentru a fi transportați la spitalul din Bacău.

Pe drum, copilul a intrat în stop cardio-respiarator începandu-se manevrele de resuscitare. Din păcate, ulterior, medicii au fost nevoiți să declare decesul a trei dintre persoanele din autoturism, 2 copii și șoferul. În autoturism se afla o familie cu tatăl de 23 de ani, mama de 23 de ani și cei doi copii de 3 ani si respectiv o lună.

Din păcate, tatăl și cei doi copii au decedat, iar mama a fost transportată la spital în stare foarte gravă. Din câte se pare, accidentul s-a produs în condițiile în care autoturismul ar fi iesit în drumul național în fata unui TIR, fără a-i acorda prioritate", anunță ISU Bacău.

IPJ Bacău: Tatăl nu ar fi acordat prioritate camionului

Potrivit datelor furnizate de IPJ Bacău, accidentul a avut loc în condiţiile în care un tânăr de 23 de ani, din judeţul Neamţ, în timp ce conducea un autoturism în afara localităţii Onişcani, la ieşirea de pe un drum lateral, nu ar fi acordat prioritate unui ansamblu format din cap tractor şi semiremorcă, condus de un bărbat de 45 de ani, din judeţul Suceava, care se deplasa pe direcţia Neamţ către Bacău. 

"În această dimineață, în jurul orei 9.20, pe DN 2-E 85, un tânăr de 23 de ani, din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism în afara localității Onișcani, la ieșirea de pe un drum lateral, nu ar fi acordat prioritate unui ansamblu format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Suceava care se deplasa pe direcția Neamț către Bacău. Din impact au rezultat trei persoane decedate, respectiv conducătorul auto de 23 de ani și doi minori, unul de o lună și altul de 3 ani. In autoturism se mai afla o tânără de 23 de ani care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto de 45 de ani nu se afla sub influența alcoolului", au transmis polițiștii băcăuani.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tată și cei doi copilași ai lui, de o lună și 3 ani, morți într-un cumplit accident la Filipești, în Bacău. Mașina lor a fost spulberată de un camion