Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mașină lovită de tren, lângă Gura Humorului. O femeie a fost proiectată prin parbriz, alta a rămas încarcerată

Accident grav în Suceava. O mașină a fost spulberată de tren pe DN17, la o trecere de nivel peste calea ferată, la ieșirea din orașul Gura Humorului către Frasin. În mașina lovită de tren se aflau două femei.

de Redactia Observator

la 20.11.2021, 16:48

Accidentul s-a produs la intrare în localitatea Bucșoaia, oraș Frasin. Salvatorii au găsit la fața locului două victime, una dintre ele fiind încarcerată. Cea de-a doua victimă a fost proiectată în exteriorul mașinii prin parbriz. Aceasta este în stare de inconștiență și i se aplică manevre de resuscitare.

Victima încarcerată a fost extrasă, este semiconștientă, iar echipajele SAJ și SMURD o stabilizează din punct de vedere medical.

Potrivit ISU Suceava, victima semiconstienta a fost transportata catre UPU Suceava, iar persoana resuscitata a fost scoasă din stopul cardiorespirator și a fost transportata la CPU Gura Humorului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mașină lovită de tren, lângă Gura Humorului. O femeie a fost proiectată prin parbriz, alta a rămas încarcerată