Antena Meniu Search
x

Video A vrut să-şi conducă prietenul la serviciu, dar n-au mai ajuns la destinaţie. Șoferul a murit pe loc, după un accident cumplit, în Alba

Accident cumplit pe Drumul Naţional 7, din judeţul Alba. Un bărbat de 49 de ani a murit pe loc, după ce a ajuns cu maşina pe contrasens, iar aceasta s-a izbit frontal cu o altă maşină.  Impactul a fost devastator. Maşina care a ajuns pe sensul opus s-a rostogolit de mai multe ori şi s-a oprit în şanţul de pe marginea drumului. 

de Redactia Observator

la 21.11.2021, 09:38

Vezi și

A vrut să-şi conducă prietenul la serviciu, dar n-au mai ajuns la destinaţie. Şoferul de 49 de ani a pierdut controlul volanului, iar maşina a ajuns pe contrasens, unde s-a ciocnit violent cu un alt autoturism. 

M-am trezit, mi-au sărit airbeg-urile şi m-am oprit aici, la 50-60 de m de locul accidentului. Când am coborât din maşină şi m-am dus la cealaltă maşină, şoferul era deja decedat, l-a scos cineva.

În urma impactului, autoturismul care a ajuns pe contrasens s-a răsturnat de mai multe ori şi s-a oprit în şanţul de pe marginea drumului. 

Am auzit numai o dată "poc,poc", după aceea o dată, ştiu că m-am dat peste cap, dar după aceea nu mai şiu. Până când am ieşit pe uşă, că doar uşa-i deschisă, cum am ieşit eu. 

Pe acelaşi subiect

Dosar penal după accidentul mortal din Alba

Pasagerul care se afla în dreapta a scăpat cu viaţă printr-o minune, dar s-a ales cu răni severe. Atât el, cât şi alţi trei pasageri din celălalt autoturism au ajuns la spital.

Vlad Mihai Stan, ISU Alba: În urma accidentului s-au constatat cinci victime, dintre care pentru o persoană nu s-a mai putut face nimic. În cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească cu exactitate condiţiile produerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » A vrut să-şi conducă prietenul la serviciu, dar n-au mai ajuns la destinaţie. Șoferul a murit pe loc, după un accident cumplit, în Alba