Antena Meniu Search
x

Video Un tecucean a găsit un compactor pe stradă, căzut dintr-o remorcă, și l-a băgat în boscheți. Apoi a pus la cale un întreg plan, pentru a-l fura

Un compactor a devenit motiv de scandal la Tecuci. Un bărbat care a observat când utilajul a căzut dintr-o maşină a pus la cale un întreg plan pentru a-l fura. L-a ascuns într-o zonă cu vegetaţie, l-a acoperit cu iarbă, apoi a mers acasă pentru a lua un cărucior.

de Redactia Observator

la 23.09.2023, 14:02

Vezi și

Pentru a-l recupera, a adus-o în ajutor şi pe soţie. Între timp proprietarul compactorului şi-a dat seama că acesta nu mai era în remorca maşinii şi s-a întors după el. Pentru că nu a găsit nimic, a vizionat imaginile de pe o cameră de supraveghere montată în zonă.

Hoțul, găsit cu ajutorul camerelor de supraveghere

Când a observat cine îi furase bunul a anunţat poliţia. Tras la răspundere pentru faptele sale, bărbatul acuzat de furt, care a fost găsit cu compactorul în mijlocul casei, a început să facă scandal.

Poliţiştii l-au sancţionat pe măsură, atât pentru furt cât şi pentru deranjarea liniştii publice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un tecucean a găsit un compactor pe stradă, căzut dintr-o remorcă, și l-a băgat în boscheți. Apoi a pus la cale un întreg plan, pentru a-l fura