Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un TIR încărcat cu materiale de construcţii a luat foc în mers pe Drumul Expres 12. De la ce ar fi izbucnit flăcările

Un TIR încărcat cu saci cu adeziv pentru construcţii a luat foc în mers, marţi, pe Drumul Expres 12, în afara municipiului Slatina, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

de Redactia Observator

la 09.07.2024 , 16:58

- Shutterstock

Potrivit unor surse judiciare, incendiul ar fi izbucnit din cauza unei anvelope care ar fi explodat. Incendiul a fost stins de pompieri fără a fi înregistrate victime.

"La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii Serviciului Rutier Olt şi ai Poliţiei municipiului Slatina şi mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, care au lichidat incendiul. În urma evenimentului nu au existat victime omeneşti, fiind produse doar pagube materiale", au precizat reprezentanţii IPJ Olt, potrivit Agerpres.

Poliţiştii efectuează cercetări, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de distrugere din culpă.

Articolul continuă după reclamă

O atenţionare meteorologică cod galben de caniculă este valabilă marţi pentru judeţul Olt, temperaturile putând ajunge până la 38-39 grade. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Un TIR încărcat cu materiale de construcţii a luat foc în mers pe Drumul Expres 12. De la ce ar fi izbucnit flăcările