Antena Meniu Search
x

Un turist a rupt coastele altuia care se lansase cu tiroliana pe traseu înaintea lui în Brașov. L-a lovit puternic cu genunchii în spate

O persoană a fost rănită pe traseul tirolianei de la 7 Scări, în acest weekend, după ce a fost lovită de un alt turist care nu a respectat instrucţiunile şi a intrat pe traseu înainte ca cel din faţa sa să încheie cursa.

de Redactia Observator

la 09.08.2021, 18:02

Reprezentanţii Salvamont Săcele au fost anunţaţi, în acest weekend, de producerea unui incident  în Masivul Piatra Craiului, după ce o persoană a fost accidentată grav de către un turist care nu a respectat regulile administratorilor. Victima a fost ulterior preluată şi transportată la spital după ce a suferit mai multe fracturi la coaste, cauzate de loviturile primite.

„Primul caz a fost al unei persoane accidentate pe Tiroliana 7 Scări, cu posibilă fractură de coaste. Aceasta se afla pe una dintre tiroliene, când o altă persoană, fără a respecta instrucțiunile primite de la administratorii tirolienei, nu a așteptat ca persoana din față să termine traseul, a intrat pe traseu și a lovit-o puternic cu genunchii în spate. Persoana accidentată a fost preluată și transportată până la ambulanță, și apoi la spital pentru investigații. Persoana care a produs accidentul a preluată de Poliția Săcele, pentru cercetări privind modul în care s-a produs accidentul”, au explicat reprezentanții Salvamont Săcele.

Turiştii au stat la cozi uriaşe, pentru o plimbare cu telecabina

În weekend, sute de brașoveni și turiști care au vizitat orașul au luat cu asalt locurile unde s-au putut adăposti din calea temperaturilor ridicate, potrivit Monitorul Expres. Astfel, pentru a urca în canionul 7 Scări oamenii au stat la coadă şi câte două ore, iar la telecabina pentru Tâmpa, timpul de aştepare a fost aproximativ la fel. De altfel, tot centrul vechi a fost extrem de aglomerat, Piața Sfatului și terasele fiind luate cu asalt de turiști și localnici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un turist a rupt coastele altuia care se lansase cu tiroliana pe traseu înaintea lui în Brașov. L-a lovit puternic cu genunchii în spate