Antena Meniu Search
x

Un urs a murit, izbit în plin de o maşină, între Cisnădie şi Şelimbăr. Şoferul de 29 de ani, rănit la rândul său, în autoturismul avariat

Un urs a fost lovit mortal de o maşină, duminică dimineaţă, pe DJ 106D Cisnădie - Şelimbăr, în judeţul Sibiu. În urma accidentului a fost constatat decesul animalului, iar autoturismul a fost avariat. În plus, şoferul în vârstă de 29 de ani a suferit un traumatism toracic şi un atac de panică, refuzând însă să fie transportat la spital.

de Redactia Observator

la 10.09.2023, 17:52

Urs lovit de maşină, în Sibiu
Urs lovit de maşină, în Sibiu - Shutterstock (scop ilustrativ)

Duminică dimineaţa, în jurul orei 11.20, pe DJ 106D Cisnădie - Şelimbăr, un urs a fost lovit de o maşină. În urma coliziunii animalul a fost omorât, iar autoturismul avariat, precizează IPJ Sibiu. Şoferul în vârstă de 29 de ani a suferit un traumatism toracic şi un atac de panică, însă a refuzat transportarea la spital.

Urs lovit de maşină, în Sibiu

Astfel,un echipaj de tip B a fost trimis pe drumul între Cisnadie şi Selimbar, la un eveniment rutier, unde un autoturism a accidentat mortal un urs, conform sursei citate.

În urma impactului, un bărbat în vârstă de 29 de ani a suferit un traumatism toracic şi atac de panică, el fiind asistat medical de către echipajul SAJ Sibiu. Bărbatul a refuzat transportul la spital, mai precizează sursa menţionată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Un urs a murit, izbit în plin de o maşină, între Cisnădie şi Şelimbăr. Şoferul de 29 de ani, rănit la rândul său, în autoturismul avariat