Antena Meniu Search
x

Video Un vasluian a jucat golf pe şoseaua ciuruită de gropi: "Cine îmi plăteşte mie maşina?"

Protest inedit pe un drum judeţean din Vaslui. Nemulţumit de starea căii de acces care leagă drumul european 581 de comuna Roşieşti, un vasluian şi-a luat crosa şi mingea de golf şi s-a "distrat" pe şoseaua ciuruită. Cel mai greu i-a fost să aleagă dintre atâtea găuri. Drumul despre care vorbim este cel care le-a dat nenumărate bătăi de cap şoferilor care au tranzitat zona în ultimii ani.

de Lili Trifu

la 11.01.2022, 08:41

Vezi și

"Cineva ne recomanda cu mult timp în urmă să jucăm golf că ar fi benefic pentru sănătate. Foarte bine. Cred că cei de la Consiliul Judeţean Vaslui s-au conformat"

Golf pe șoseaua ciuruită de gropi

El este Andrei şi susține că gestul său este un mod de a protesta faţă de neimplicarea Consiliului Judeţean Vaslui în asigurarea unei căi civilizate de acces.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Andrei Lucian Anton: Celor de la Consiliul Judeţean le cer să vină în teren, să fie mai vizionari, şi să înceapă să lucreze pentru oameni, nu să-şi urmărească interesele lor. Cine îmi plăteşte mie maşina? Sau nu mie, la restu' care îşi strică maşinile pe aici, cine plăteşte? Tot noi.

Şi ceilalţi conducători auto îi susţin demersul.

Șofer: Foarte multe gropi. Cel puţin drumul ăsta este sub orice critică. A fost cârpit, anul trecut parcă a fost cârpit, dar acum s-au dus înapoi.

Un alt șofer: Aşteptăm să vină primăvara, poate se acoperă, se astupă. Poate dispar aşa ca prin minune.

Drum ca după bombardament

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Vaslui spun că activitatea de modernizare a Drumului Judeţean în cauză este în mare parte realizată şi cei 7 km de drum ciuruit vor fi asfaltaţi în primavară.

Ciprian Trifan, vicepreședinte CJ Vaslui: Ceea ce transmit fiecărui cetăţean din judeţul nostru este să aibă înţelegere, să aibă încredere că ne dorim ca cei 1000 de km să fie la un standard cât mai ridicat. 

Nu este pentru prima dată când vasluienii atrag atenția, într-o notă umoristică, asupra stării deplorabile a unor drumuri din județ. În 2018, mai mulți localnici și-au luat undițele și gălețile din casă și au ieșit la o partidă de pescuit un drum care se transforma într-un veritabil iaz atunci când ploua.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Un vasluian a jucat golf pe şoseaua ciuruită de gropi: "Cine îmi plăteşte mie maşina?"