Antena Meniu Search
x

Un vitezoman a ajuns direct într-un copac, la coborârea de pe Podul Grant. Circulația, blocată ore bune în Sectorul 1 al Capitalei

Un accident rutier care a blocat circulația timp de mai multe ore în Sectorul 1 al Capitalei a avut loc noaptea trecută pe bulevardul Turda. Un şofer a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac, iar apoi a fost proiectat într-un alt autoturism parcat. În urma accidentului, pasagerul care era pe bancheta din spate a fost rănit și a avut nevoie să fie dus la spital. De altfel, martorii i-au ajutat pe cei doi să iasă din maşină. 

de Redactia Observator

la 27.11.2022, 10:23

Vezi și

Accidentul rutier a avut loc noaptea trecută în jurul orei 21:00 în Sectorul 1 din București. Din cauza vitezei excesive, la coborârea de pe Podul Grant bărbatul de la volan a pierdut controlul și a ajuns direct într-un pom. Purta centura de siguranţă, aşa că a scăpat cu răni uşoare. Mai puţin norocos a fost pasagerul aflat pe bancheta din spate, care a fost transportat la Spitalul Elias pentru a primi îngrijiri. 

Eduard Marin, reporter Observator: După producerea accidentului traficul a fost complet blocat pe bulevardul Turda timp de mai multe ore spre sensul de mers către bulevardul Ion Mihalache. 

Martorii sunt cei care au intervenit primii și au ajutat victimele să iasă din maşină. 

MartorAvea o viteză foarte mare. Ne-a depășit prin dreapta. A tot mers, după care a ricoșat într-un pom. Când am văzut asta ne-am apropiat puțin mai mult, ne-am dat jos, m-am dus repede, am deschis ușa și l-am dat jos, am încercat să-l ajut. 

Reporter: Cine era la volan?

MartorUn bărbat cam de 40 de ani. Și în spate un om cam de 70 și ceva de ani. 

Reporter: Au pățit ceva grav?

MartorCel din spate avea sânge și pe spate și în cap. Era cam lovit. 

Ce spune fratele șoferului despre accident

Fratele șoferului: A mers cu viteză, clar, ce să zic. Era fratele meu.

ReporterȘi în ce stare este?

Fratele șoferului: E bine, n-are nicio treabă el.

ReporterEl conducea?

Fratele șoferului: Da.

ReporterA mai făcut accidente?

Fratele șoferului: Nu. E prima oară. 

Şoferul a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În prezent se desfășoară o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un vitezoman a ajuns direct într-un copac, la coborârea de pe Podul Grant. Circulația, blocată ore bune în Sectorul 1 al Capitalei