Antena Meniu Search
x

Unde a fost găsit un Mercedes de peste 43.000 de euro, furat de un român din Italia

Poliţiştii de frontieră din Iaşi, în colaborare cu reprezentanţii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui au descoperit un autoturism de lux în localitatea Crasna, care figura în bazele de date ca fiind furat din Italia, relatează Agerpres.

de Redactia Observator

la 04.01.2023, 12:15

Maşină furată
Autoturism furat din Italia, descoperit de poliţiştii de frontieră la Crasna

"În ziua de 3 ianuarie, poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, pe timpul unei misiuni specifice desfăşurate împreună cu colegi din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, pe raza localităţii Crasna, un autoturism marca Mercedes CLA, an fabricaţie 2019, condus de un cetăţean român, în vârstă de 32 de ani. Deoarece au avut suspiciuni cu privire la situaţia juridică a mijlocului de transport, autoturismul şi şoferul au fost conduşi la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor. În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind furat din Italia, semnalare emisă pe 19 decembrie 2022. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în rate şi nu s-a gândit că ar putea avea probleme dacă nu mai plăteşte ratele", se precizează într-un comunicat de presă transmis de ITPF Iaşi.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru abuz de încredere, iar autoturismul, în valoare de peste 43.000 de euro, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Unde a fost găsit un Mercedes de peste 43.000 de euro, furat de un român din Italia