Antena Meniu Search
x

Video "Unii creează top modele, alţii construiesc caractere". Studenţii de la Construcţii au reinventat o reclamă după modelul celor la videochat

O campanie de promovare inedită a devenit virală online. Universitatea Tehnică de Construcţii din Bucureşti a plasat mai multe maşini inscripţionate cu mesajul "Construim Caractere", în apropierea unor vehicule identice, dar care fac reclamă cursurilor de modelling sau videochat-ului. 

Claudiu Crăciunică
de Claudiu Crăciunică

la 07.10.2023, 14:09

Vezi și

"Unii creează top modele, alţii construiesc caractere". Este titlul campaniei începute în urmă cu 6 zile când, în spatele maşinilor care promovau o carieră în videochat au apărut vehiculele colantate cu mesajul Universităţii Tehnice în Construcţii. 

Aela Cotabiță, Reprezentant Agenție Comunicare: Mergând prin oraş şi văzând toate aceste maşini care promovau agresiv studiourile de videochat în apropierea universităţilor, în apropierea locurilor în care tradiţional se strâng tinerii, şi aşa a apărut această idee. Singurul ei scop a fost să le prezentăm tinerilor alternativa care este educaţia.

Campania, virală pe reţelele sociale

Chiar dacă maşinile cu mesajul : "Construim Caractere" au stat mai puţin de o săptămână, impactul a fost unul peste aşteptări .

Pe acelaşi subiect

Ioana Maria, studentă anul 3 UTCB: Mi se pare că a prins foarte bine, a ajuns la foarte multă lume și exact unde trebuie, în rândul studenților și al tinerilor. 

Maria, studentă anul 1 UTCB: O reclamă foarte bună de promovare a educației, este o alternativă foarte bună a altor reclame care bântuie pe străzi în momentul de față.

Andrei, student anul 2 UTCB: Când ajungi la vârsta de 19-20 de ani trebuie să-ți alegi o parte a carierei: vrei să te duci pe parte inginerească, vrei să te duci pe ceva mai ușor de făcut în viață. Acum ține și de respectul fiecăruia și de stima sa de sine. 

Cezar Vlădut, Prorector UTCB: Noi de 4 ani de zile lucrăm la feedbackul studenţilor, să-l îmbunătăţim, să cunoaştem că aceasta e cea mai bună modalitate de publicitate a universităţii şi suntem acolo de foarte mult timp. Această campanie ne-a adus şi mai aproape de mesajele pe care ei le comunică.

Reacţie din partea firmei de recrutare

Acţiunea Universităţii de Construcţii a fost susţinută imediat de colegii de Universitatea Bucureşti şi de la ASE. După câteva zile a apărut şi replica firmei de recrutare modele. 

Confruntarea de pe reţelele sociale între cele două tabere a adunat zeci de mii de reacţii şi comentarii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Unii creează top modele, alţii construiesc caractere". Studenţii de la Construcţii au reinventat o reclamă după modelul celor la videochat