Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Spălătoreasă cu studii universitare de licenţă, concurs la o unitate medicală din Săveni

O unitate medicală de asistenţă medico-socială din Săveni (Botoşani) a publicat un anunţ de angajare, într-un ziar local, pentru postul de spălătoreasă. Printre condiţiile de angajare se numără şi faptul că viitoarea spălătoreasă trebuie să fie absolventă de studii universitare de licenţă.

de Alin Tarnovschi

la 30.05.2019 , 12:15

O unitate de asistenţă medico-socială din Săveni (Botoşani) a publicat un anunţ de angajare, într-un ziar local, pentru postul de spălătoreasă.

Printre condiţiile de angajare se numără şi faptul că viitoarea spălătoreasă trebuie să fie absolventă de studii universitare de licenţă.

Potrivit anunţului din ziar, cel mai probabil redactat greşit de reprezentanţii unităţii de asistenţă medico-socială, candidata ideală pentru postul de spălătoreasă trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

Articolul continuă după reclamă

- nivelul studiilor: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul financiar-contabil;

Pe acelaşi subiect

- vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: 6 ani şi 6 luni.

Concursul pentru postul de spălătoreasă la Săveni a devenit viral pe Facebook

Spălătoreasă cu studii universitare de contabil

Anunţul din ziar, devenit viral pe Facebook, prevede că proba scrisă a concursului pentru ocuparea postului de spălătoreasă va fi susţinut pe 13 iunie 2019, ora 10.00.

De asemenea, proba interviu va fi susţinută pe 20 iunie 2019, ora 10.00.

Din fericire pentru viitoarea spălătoreasă de la Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Săveni, totul nu a fost decât o eroare nefericită (publicată în ziar).

Potrivit site-ului oficial al Guvenului, posturi.gov.ro, pentru postul de spălătoreasă de la Săveni, candidaţii trebuie să aibă doar studii generale, iar cât despre experienţă: nu este cazul.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Spălătoreasă cu studii universitare de licenţă, concurs la o unitate medicală din Săveni