Antena Meniu Search
x

Untold 2018. Ardealul e sub asediu, 350 de mii de oameni sunt aşteptaţi la Cluj

A început Untold 2018! Clujul este timp de patru zile sufletul distracţiei. Artişti cu milioane de albume au umplut oraşul. Inima Ardealului a fost cucerită de sute de mii de tineri veniţi din toată lumea.

Vezi și

A început Untold 2018! Clujul este timp de patru zile sufletul distracţiei. Artişti cu milioane de albume au umplut oraşul. Inima Ardealului a fost cucerită de sute de mii de tineri veniţi din toată lumea la cel mai mare festival din sud-estul Europei.

Inima Ardealului a fost cucerită de tineri frumoşi şi îndrăgostiţi de muzică. La Untold sunt aşteptaţi peste 350 de mii, până duminică.

Vin din toată ţara, dar şi din toate colţurile lumii. Maşini, trenurile sau avioane, tot ce a ajuns la Cluj Napoca a ajuns fără vreun loc liber.

Îi aşteaptă patru scene cu patru zile şi patru nopţi de distracţie. Black Eyed Peas, The Chainsmokers, The Prodigy, Jason Derulo sau Afrojack sunt în fruntea celor 200 de artişti de la festival.

Armin van Buuren va mixa ca de obicei, până la răsărit.

Între un selfie şi un concert, oaspeţii celui mai mare festival din sud-estul Europei pot intra în pielea ardelenilor. Are cine să-i înveţe.

AURELIA CRIŞAN, reprezentant producător de pălincă:

Îi primim aşa cu cortul dacic în stânga noastră şi pâine, clisă, ceapă şi brânză.+00.33 dar lângă toată acestea, se pune şi o pălincă.

Pentru prima dată, Ministerul Turistmului s-a alăturat festivalului, iar brăţa primită la intrare va include şi reduceri pentru mai multe destinaţii turistice din România.

Bogdan Trif, ministrul Turismului:

Un mod eficient de a le arăta turiştilor români, dar mai ales turiştilor străini, frumuseţile de care beneficiază România.

La festival, vor fi prezenţi şi câţiva câini poliţişti. Printre ei, Şuier, devenit deja vedetă pe facebook.

Sunt antrenaţi să miroasă drogurile în mulţime şi se vor ocupa de verificarea bagajelor.

Peste 1.800 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi medici se vor asigura că tinerii nu întrec măsura, iar dacă o fac. să fie totuşi în siguranţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Untold 2018. Ardealul e sub asediu, 350 de mii de oameni sunt aşteptaţi la Cluj