Antena Meniu Search
x

Explozia de la Petromidia. Unul dintre cei doi muncitori răniţi grav și transferați de urgență în Germania a murit

Unul din cei doi muncitori răniţi grav în explozia de la Petromidia și transferați de urgență în Germania, în urmă incidentului din cadrul rafinăriei, și-a pierdut viața. Este al doilea deces înregistrat după explozia de pe 2 iulie.

de Redactia Observator

la 13.07.2021, 16:38

Starea generală a pacientului a fost una stabilă pe tot parcursul internării, transferului și a tratamentelor de specialitate, dar bărbatul a murit.  Al doilea muncitor spitalizat în Germania este în acest moment stabil și răspunde la tratament.

Cei doi bărbați răniți grav au fost transferați pe 5 iulie la o clinică din Germania, cu un avion al MApN. Medicii Spitalului de Urgență Floreasca, unde au fost îngrijiți cei doi pacienți cu arsuri în urma exploziei de la rafinăria Petromidia, din Năvodari, și-au dat atunci acordul pentru transferul în străinătate. Atât angajatorul, KMG International, cât și familiile celor doi angajați ai rafinăriei Petromidia au cerut autorităților transferul de la Spitalul de Urgență „Floreasca” spre o clinică de specialitate din străinătate.

explozie urmată de incendiu s-a produs, vineri, 2 iulie, la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Bilanțul inițial anunța un mort și patru răniți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Explozia de la Petromidia. Unul dintre cei doi muncitori răniţi grav și transferați de urgență în Germania a murit