Antena Meniu Search
x

Video Unul dintre bătăuşii implicaţi în altercaţia de la un restaurant din Turda, arestat pentru 30 de zile. Un băieţel a privit îngrozit ploaia de pumni şi picioare

Unul dintre bătăuşii implicaţi în altercaţia petrecută într-un restaurant din Turda, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Inculpatul ar fi agresat fizic un bărbat de 39 de ani care se afla la o masa din local.

de Redactia Observator

la 12.02.2023, 09:43

Vezi și

Scandalul a degenerat, iar restaurantul s-a transformat într-un ring de box. Conflictul, în care a căzut victimă şi o femeie, s-a petrecut sub privirile îngrozite ale unui băieţel. 

Bărbatul nu ar fi fost la prima abatere. În urma cu două luni a intrat cu o bâtă de baseball într-o sală de jocuri de noroc unde a mai agresat un bărbat. Agresorul este acum cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Unul dintre bătăuşii implicaţi în altercaţia de la un restaurant din Turda, arestat pentru 30 de zile. Un băieţel a privit îngrozit ploaia de pumni şi picioare