Antena Meniu Search
x

Unul dintre cei mai bogați oameni din Suceava a murit după ce a căzut de pe bicicletă

Florin Cusiac, unul dintre cei mai bogați oameni din Suceava a murit după ce a căzut de pe bicicletă. S-a stins la spital, la doar 45 de ani.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.09.2020, 09:43

Accident mortal
Florin Cusiac avea 45 de ani - Facebook
  • Bărbatul a suferit un traumatism sever cranian.
  • S-a stins la spital, la o zi dupa accident.

Unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din Rădăuți a murit luni spre marți noaptea, la Spitalul Județean din Suceava, după ce duminică a căzut de pe bicicletă și a suferit un grav accident, pe un deal din Volovăț.

Conform mai multor surse, Florin Cusiac,45 de ani, pasionat al curselor de mountain bike, se afla împreună cu mai mulți prieteni pe unul din dealurile din zonă, când a căzut de pe bicicletă. Bărbatul a suferit mai multe lovituri puternice în zona capului, fiind transportat de urgență la Spitalul Județean Suceava. 

Cu toate eforturile medicilor suceveni de a-l salva, afaceristul s-a stins luni noaptea, din cauza unui edem cerebral masiv. la scurt timp Florin Cusiac a încetat din viață din cauza unui edem cerebral masiv.

Florin Cusiac administra una dintre firmele cele mai importante din județ, Compania Olint Com din Radăuţi, cu activităţi în producţia, comerţul şi distribuţia materialelor pentru construcţii şi amenajări interioare.

În 2019, OLINT Com SRL a avut o cifră de afaceri de 125.448.001 lei, cu un profit net de 11.294.053 lei. În cursul anului trecut, firma avea 159 de angajați. Florin Cusiac avea în proprietate inclusiv un avion privat, dar marea lui pasiune era ciclismul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Unul dintre cei mai bogați oameni din Suceava a murit după ce a căzut de pe bicicletă