Antena Meniu Search
x

Video "Urlam de durere. Îi imploram să-l ia că e în sevraj". Bărbatul care a dat foc apartamentul soției se droga. Femeia sunase de zeci de ori la 112 în acea zi

Răzbunare teribilă a unui bărbat din Techirghiol. A incendiat apartamentul soţiei, pentru că femeia a refuzat să-şi vândă bunurile şi să-i dea banii pentru a-şi cumpăra droguri. Deşi a ameninţat-o în mod repetat cu moartea şi soţia a sunat la Poliţie o zi întreagă, bărbatul a fost reţinut abia după ce a dat foc locuinţei. Este drama multor victime ale violenţei domestice care, descurajate, nici măcar nu mai cer ajutor.

de Redactia Observator

la 23.10.2023, 20:40

Vezi și

La începutul lunii octombrie, bărbatul ar fi început să consume droguri. Vineri, individul a devenit agresiv şi a spus că îşi va arunca soţia de la geam. Speriată, femeia a fugit de acasă împreună cu cei doi copii. Sâmbătă, a implorat-o să se întoarcă şi femeia a cedat.

Victimă: A fost greşeala mea, dar nu am crezut că o să se ajungă aici. Dar dacă nu se droga şi nu se apuca de aşa ceva, eu nu aveam probleme cu omul acesta.

Femeia a sesizat poliţiştii întreaga zi.

Victimă: Am dat 21 de telefoane. Plângeam, urlam de durere şi îi imploram pe poliţişti să-l ia că este în sevraj.

Pe acelaşi subiect

Mirela doicescu, avocat: Poliţia, deşi a făcut, cred, două deplasări, i-au comunicat de fiecare dată că nu au ce măsuri să ia împotriva lui pentru că el este paşnic.

În timp ce individul dădea declaraţii, mama femeii a reuşit să încuie apartamentul. Bărbatul a urcat însă pe bloc. De acolo, şi-a incendiat încălţămintea şi a aruncat-o pe balcon.

Femeia a sesizat poliţiştii întreaga zi

Victimă: A ieşit afară şi în faţa blocului a trimis poză cu apartamentul şi a zis: „Gata, am rezolvat!“

Locuinţa a fost înghiţită de flăcări în câteva minute. 15 locatari ai blocului au fugit pe scara inundată de fum pentru a se salva. Apartamentul s-a făcut scrum. Pompierii au reuşit să stingă focul după 30 de minute.

Locatară: Copilul de 15 ani îl aveam singur în casă. Plângea şi spunea: „Mami, arde sus, arde sus!“

Răzbunarea soţului putea să se transforme într-o tragedie. Anul trecut 42 de femei şi 4 copii au murit din cauza violenţei în familie. Şi alte 40 000 au fost victime ale agresiunilor. În Techirghiol, o parte dintre victime şi-au găsit refugiu într-un aşezământ construit de un preot din donaţii.

Multe victime care obţin un ordin de protecţie nu sunt suficient apărate

Victimă violenţă domestică: Tot timpul a băut alcool, mă jignea, mă dădea afară din casă.

Victimă violenţă domestică: S-a întâmplat într-o seară ca el să arunce cu o cratiţă în mine. Cu el am stat 23 de ani, dar. a zis că o să se schimbe.

Corina Pop, psiholog: Frica cea mai mare a victimelor este că agresorul poate să devină şi mai violent cu ele în cazul în care vor informa pe cineva sau se vor duce şi vor depune plângere la poliţie. Şi un alt aspect social este ruşinea, ce vor zice ceilalţi.

Multe victime care obţin un ordin de protecţie nu sunt suficient apărate. Peste 2.700 de bărbaţi nu şi-au respectat ordinele de la începutul acestui an, iar alţi 4.600 şi-au ameninţat partenerele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Urlam de durere. Îi imploram să-l ia că e în sevraj". Bărbatul care a dat foc apartamentul soției se droga. Femeia sunase de zeci de ori la 112 în acea zi