Antena Meniu Search
x

Video "Urlete, ţipete şi o bubuitură". Filmul atacului sângeros din Bucureşti, unde un bărbat şi-a înjunghiat iubita sub ochii fetiţei lor şi a ameninţat că se omoară  

Teroare în Capitală. Un bărbat care şi-a înjunghiat iubita şi a ameninţat apoi că se aruncă de pe bloc, a fost reţinut de poliţişti după 14 ore de negocieri. Femeia a ajuns în stare gravă la spital, iar doi copii care erau erau în apartament şi au văzut totul au fugit îngroziţi din casă. S-au ascuns în ghenă, pe holul clădirii şi au stat acolo.

de Redactia Observator

la 11.09.2023, 19:31

Vezi și

Un poliţist de la Acţiuni Speciale a spart uşa apartamentului şi l-a tras, fulgetător, de pe pervaz în casă pe atacator. Doi mascaţi au coborât în rapel de pe acoperiş, gata să intervină dacă bărbatul devenea agresiv.

"După mai bine de 14 ore, negociatorii au reuşit să îl coboare pe bărbatul de 57 de ani şi preluat în ambulanţă, pentru a i se acorda primul ajutor", transmite Cosmina Balint, reporter Observator.

Ţipetele de groază au spart la miezul nopţii liniştea unui bloc din piaţa Lahovay, din Bucureşti, una dintre zonele bune ale Capitalei. Un bărbat de 57 de ani a devenit violent când iubita lui, cu aproape 30 de ani mai tânără, i-a spus că îl părăseşte. A jurat că o omoară.

Martor: Se auzeau urlete de femei şi bărbat. Zicea "te omor, pleacă" şi ea "nu mai da". S-a auzit şi o bubuitură. Ţipete de copil.

Pe acelaşi subiect

Îngrozită, mai ales că de faţă era şi fetiţa lor de nouă ani, femeia şi-a chemat o prietenă în ajutor. Bărbatul le-a înjunghiat pe amândouă. Deşi rănită grav, iubita atacatorului a izbutit să fugă din apartament.

"După ce a scăpat din mâinile bărbatului, femeia a fugit şi a reuşit să ajungă până la șoseaua principală. Acolo a fost văzută de către trecători, care au sunat imediat la 112", transmite Ana grigore, reporter Observator.

Martor: Era plină de sânge şi a zis "Ajutaţi-mă, ajutaţi-mă!"

Femeia este în stare critică

Femeia a fost internată la Reanimare, la spitalul Floreasca, în stare critică. Între timp, iubitul ei s-a urcat pe pervazul ferestrei de la etajul opt şi a ameninţat că se aruncă în gol. Negociatorii Poliţiei au stat toată noaptea de vorbă cu el, dar nu l-au convins să se predea. Atacatorul ar fi stat cu mâna pe cuţit tot timpul şi întreba mereu dacă femeia pe care o înjunghiase mai trăieşte. Vecinii au încercat să ajute poliţiştii.

Martor: Nu mi-au spus nimic. Au încercat să vadă dacă au o variantă să intre din apartamentul meu în apartamentul lui.

Ca să rezolve situaţia de criză, poliţiştii de la Acțiuni Speciale au coborât în rapel de pe acoperiş, l-au fi împins pe agresor în apartament, unde l-au imobilizat.

Violenţa în familie a luat proporţii îngrijorătoare în România. În primele patru luni ale anului au fost aproape 18 mii de cazuri, iar judecătorii au emis aproape două mii de ordine de protecţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "Urlete, ţipete şi o bubuitură". Filmul atacului sângeros din Bucureşti, unde un bărbat şi-a înjunghiat iubita sub ochii fetiţei lor şi a ameninţat că se omoară