Urs filmat la tomberoanele unui restaurant din Braşov

De Redactia Observator.
Publicat: 24.07.2020, 17:44.
Actualizat: 24.07.2020, 17:48

Un urs din Pădurea Bogăţii din Braşov, în timp ce adulmeca la tomberoanele unui restaurant. O martoră l-a surprins cu telefonul mobil şi ne-a trimis înregistrarea video pe Fii Observator.

Un urs a fost filmat în Pădurea Bogăţii căutând mâncare la tomberoanele unui restaurant

Aflat în căutarea mâncării, ursul s-a oprit lângă tomberoanele restaurantului. Autoarea videoului spune că animalul vine aproape zilnic în acel loc.

- Informațiile și imaginile publicate în rubrica Fii Observator reprezintă un conținut furnizat exclusiv de martorii și participanții la evenimente. Menționăm, de asemenea, că opiniile prezentate în această categorie aparțin în exclusivitate autorilor conținutului video sau foto, nu redacției Observator.

Ai imagini sau informații care pot deveni o știre? Trimite-le pe aplicația Observator, pe care o poți descărca din Google Play sau App Store, sau pe pagina de Facebook Observator ori pe numărul de Whatsapp al redacției noastre, 0722.699.800.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.