Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Vă bat de vă usuc!" Femei snopite de patronul unei firme din Timiș, după ce au adus mâncare unui angajat nepalez

Caz revoltător în judeţul Timiş. Două femei au fost lovite de patronul unei firme de reciclare a deşeurilor, pe motiv că victimele ţineau din treabă un angajat nepalez. De teama individului agresiv, cele două femei s-au refugiat în maşină, însă bărbatul nu s-a potolit nici când a văzut că este filmat. După ce au încasat o ploaie de lovituri, victimele au sunat la poliţie, iar individul a fost reţinut. După 24 de ore a fost lăsat să plece, însă este cercetat în libertate. 

de Iulia Pop

la 28.05.2024 , 09:19

Femeie: Am crezut că are pauză de la unu la două. 

Patron: A avut. A avut pauză de la doisprezece la unu. A mâncat...

Femeie: Foarte bine!

Vezi și

Femeie: Bă, de ce faci aşa? Nesimţitule! Aşa! Filmează!

Pe acelaşi subiect

Patron: Ieşi!

Femeie: Omule, calmează-te! Calmează-te!

Patron: Vă bat de vă usuc!

Femei bătute crunt de patron, pentru că au adus mâncare unui muncitor nepalez

Sunt scenele de o violenţă ieşită din comun care s-au petrecut în curtea unei societăţi de reciclare din oraşul Sânnicolau Mare, judeţul Timiș. Cele două femei veniseră aici cu scopul de a-i lăsa unui muncitor nepalez, cu care s-au împrietenit recent, un pachet cu mâncare. Când au văzut că amicul lor nu se află acolo, au vrut să plece, însă bărbatul de 39 de ani, patronul firmei, a devenit agresiv. 

Femeie: Ce ai, domnule? Ce ai? Mă, nesimţitule! Hai, Andreea! Urcă în maşină! Dar de ce dai?

Patron: Vă sparg!

Femeie: Am venit să-i lăsăm nişte căpşuni! 

Andreea Dancia, victimă: Nu era o poartă închisă, să scrie pe ea proprietate privată. Ştiind că are pauză, am zis că îi lăsăm mâncarea şi plecam. În momentul în care ne-am îndreptat către maşină, ne-am trezit din spate cu o avalanșă de înjurături şi ţipete la noi. 

Patronul, reținut pentru 24 de ore

După ce au văzut că individul devine din ce în ce mai agresiv, una dintre victime a filmat întreaga scenă, însă nu înainte de a fi şi ea lovită. 

Andreea Şteţ, victimă: Eu am luat telefonul din maşină şi tot îl auzeam cum ne înjură. Între timp, a şi lovit-o pe ea. A venit spre mine şi a început să dea cu pumnii, cu picioarele.

Andreea Dancia, victimă: Pe moment m-am speriat, pentru că nu ştiam ce urmează să se întâmple, dar când s-a năpustit asupra Andreei, m-am dus în urma lui şi m-a tras de tricou. Mi-a rupt tricoul,  iar apoi am încercat să-l opresc pentru că îi tot dădea picioare şi palme.

Patronul societăţii comerciale, în schimb, are o altă variantă. 

Marian Benoni Neamţu, agresor: Mi se pare cusută cu aţă albă, duci tu căpşuni, aşa de prieteni într-o fabrică la cineva. Mergi, parchezi în faţa dormitoarelor. Te duci în producţie, mergi la utilaje fără să întrebi pe nimeni. Treci pe lângă birouri. Îl scoţi din producţie să-i dai pachet. Nu există. 

Imediat ce au reuşit să se baricadeze în maşină, cele două femei au sunat la 112. 

Alexandra Petrovici, IPJ Timiș: Bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în centrul de reţinere şi arestare preventivă din cadrul IPJ Caraş-Severin.

Între timp, cele două femei au obţinut şi un certificat medico-legal, iar acum, bărbatul de 39 de ani este cercetat pentru loviri şi alte violenţe. 

Iulia Pop Like

Îmi place să știu. Pun întrebări, și cer, imperios, răspunsuri! Îmi place să ascult. Sincer, uneori de atât e nevoie! Îmi place să scriu. Sunt perfecționistă și “lupt” pentru fiecare cuvânt din știre! Îmi place să zâmbesc. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » "Vă bat de vă usuc!" Femei snopite de patronul unei firme din Timiș, după ce au adus mâncare unui angajat nepalez