Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "De dimineaţa până seara era într-un delir constant". Florentina a luptat pentru viaţa sa cu ultimele puteri. Pe mâini, tânăra avea mai multe răni

Detalii şocante ies la iveală în cazul crimei de la Sibiu. Tânărul drogat care şi-a ucis iubita a crezut că poate să îşi ascundă fapta oribilă.  După atac, a şters urmele din apartament şi a plecat ca şi nimic nu s-ar fi întâmplat. Agresorul este în arest dar vrea să fie cercetat în libertate. Cererea lui va fi analizată peste două zile de magistraţii de la Curtea de Apel Alba-Iulia. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 21.05.2024 , 19:45

Drogurile şi gelozia i-au luat minţile tânărului de 24 de ani din Sibiu care şi-a ucis iubita cu lovituri de cuţit în gât. Anchetatorii spun că Florentina a încercat să se apere, pentru că avea răni pe mâini. Când şi-a dat seama ce a făcut, agresorul a încercat să îşi ascundă urmele, în speranţa că nu va fi prins. 

Ana Grigore, reporter Observator: După ce a comis crima, tânărul de 24 ani a şters urmele de violenţă din apartament. A aşezat trupul fetei pe pat, apoi a dispărut, fără să sune la 112. 

Martor: Spunea vecinul care stătea sub ei că cu o seară înainte s-a auzit gălăgie mai mare şi s-a dus şi i-a potolit şi a încetat discuţia.

Vezi și

Florentina a luptat pentru viaţa sa cu ultimele puteri

Pe acelaşi subiect

Cadavrul a fost descoperit după câteva ore de colegul de apartament al fugarului. Tot el a anunţat şi poliţia. 

Ana Grigore, reporter Observator: Tânărul a fugit într-o pădure din Păltiniş, unde obişnuia să se retragă când avea crize psihotice. A ajuns în zona respectivă cu un taxi. Era confuz când jandarmii montani l-au găsit după câteva ore. Acum va fi suspus unei expertize psihiatrice.

Tânărul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie în urmă cu jumătate de an. Se drogase, i s-a făcut rău şi a ajuns, iniţial, la Urgenţe. A fost sub tratament o săptămână, apoi eliberat. A primit medicamente pe reţetă, dar nu le-ar fi luat şi a încercat de mai multe ori să se sinucidă.

Prieten ucigaş: Şi pe parcursul tratamentului respectiv, la început, încă mai avea căderi şi episoade în care disocia sau auzea voci. De dimineaţa până seara era într-un delir constant.

Crima a cutremurat locuitorii din cartier. 

Vecini: Şoc maxim. Era o zonă liniştită. Nu s-a mai întâmplat. De 37 de ani de când locuim aici niciodată nu s-a întâmplat în zonă.

- Poate am trecut pe lângă el Şi nici n-am ştiut pe lângă cine trecem. 

Florentina va fi condusă pe ultimul drum mâine, la Făgăraş. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » "De dimineaţa până seara era într-un delir constant". Florentina a luptat pentru viaţa sa cu ultimele puteri. Pe mâini, tânăra avea mai multe răni