Antena Meniu Search
x

Video Ce pedeapsă a primit Dan Vîlceanu după bătaia din Parlament și ce riscă în continuare. Florin Roman a sugerat ca acesta să fac un test antidrog

Circul de pe holurile Parlamentului s-a lăsat, aşadar, cu sancţiunea maximă. Deputatul Dan Vîlceanu va rămâne fără jumătate din indemnizaţie şi riscă şi un dosar penal după ce victima sa, fostul coleg de partid Florin Roman a ameninţat că va depune plângere. 

de Redactia Observator

la 22.05.2024 , 14:37

Comisia juridică din Camera Deputaților a aplicat sancțiunea maximă prevăzută de regulament, după scenele violente care au avut loc în Parlamentul României. Deputatul Dan Vîlceanu va rămâne fără jumătate din indemnizație timp de jumătate de an. 

Ce riscă deputatul Dan Vîlceanu

De asemenea, comisia juridică a decis în cazul său diminuarea timpului de vorbire la 10 secunde în fiecare ședință de Plen pentru următoarele trei luni. 

Vezi și

Deputatul Florin Roman, agresat de fostul ministru al finanțelor, se pregătește să depună o plângere penală. 

Pe acelaşi subiect

Florin Roman încă așteaptă ca Institutul de Medicină Legală să-i elibereze acel certificat medico legal în urma consultului pe care l-a făcut ieri. După ce va primi acest document, va merge să depună o plângere penală pe numele lui Dan Vîlceanu pentru loviri și alte violențe, pentru amenințare și ultraj.

Deputatul sugera ieri, când a mers la Institutul de Medicină Legală, că fostul ministru de finanțe ar trebui să facă un test antidrog pentru că acesta spune că ar fi avut o privire extrem de ciudată în momentul în care l-a atacat.

Tehnic, Dan Vîlceanu este încă membru al PNL, însă surse din Modrogan spun că la viitoarea ședință a Consiliului Național se va pune pe ordinea de zi această chestiune și se va vota definitiv excluderea lui Dan Vîlceanu din partid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Ce pedeapsă a primit Dan Vîlceanu după bătaia din Parlament și ce riscă în continuare. Florin Roman a sugerat ca acesta să fac un test antidrog