Antena Meniu Search
x

Vacanţă de cinci stele pentru preşedintele Klaus Iohannis

Vacanţă de 5 stele pentru preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului a plecat pentru 8 zile împreună cu soţia sa, în Tenerife.

Vezi și

Vacanţă de 5 stele pentru preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului a plecat pentru 8 zile împreună cu soţia sa, în Tenerife - asta după ce a făcut şi o sesiune de shopping la München. Deşi pare că au vrut să fie discreţi cu această vacanţă, cei doi au fost surprinşi de o româncă în timp ce se relaxau la piscină şi SPA. Iar angajaţii hotelului de pe insula spaniolă au confirmat pentru Observator că preşedintele şi soţia stau acolo. 

Acesta este resortul de lux din Tenerife, unde Klaus Iohannis alături de prima doamnă îşi petrec vacanţa. Înainte de ajunge pe insula din Spania, şeful statului a fost văzut la cumpărături în München. Pentru un sejur de cinci nopţi, preşedintele ar fi plătit peste 8.400 de lei, ceea ce înseamnă trei sferturi din indemnizaţie. 

Prima doamnă are o săptămână liberă. Elevii se află în vacanţa intersemestrială. Însă, pe Insula cunoscută şi sub numele de Eterna Primavără, cei doi soţi nu au ajuns în cea mai bună perioadă. Deşi, în mod normal temperaturile nu coboară sub 20 de grade, e mai frig acum. Şi plouă. Însă, în complexul de lux, sunt nenumărate posibilităţi de relaxare. 

Şeful statului a vrut să fie discret cu vacanţa sa. Dar s-a întâlnit cu români, care au dat vestea pe Facebook. 

Ultima... "vizită" privată a preşedintelui Iohannis, în România, a fost anul trecut, la sfârşitul lunii Iulie, în staţiunea Parâng. Este cunoscută pasiunea pentru destinaţiile exotice precum Miami, Madeira sau Palm Beach. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Vacanţă de cinci stele pentru preşedintele Klaus Iohannis