Antena Meniu Search
x

Video "Vai de capul meu! Amândoi aveau nuntă anul ăsta". Imagini de groază și urlete de durere pe o şosea din Olt. Un tată, fiul lui și un coleg de muncă au murit nevinovați

Tragedie seara trecută pe o şosea din Olt. Patru persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui accident cumplit în care un şofer a depăşit neregulamentar. Într-unul din autoturisme se afla un tată cu fiul său, care se întorceau de la muncă, împreună cu un coleg de-al lor. Toţi trei au murit pe loc. Şi-a pierdut viaţa şi şoferul care a făcut manevra interzisă. 

de Mariana Zaharia

la 08.03.2023, 13:38

Vezi și

Accidentul s-a petrecut seara trecută în jurul orei 19, în comuna Jitaru din Olt. Şoferul care circula regulamentar se întorcea de la serviciu împreună cu tatăl său şi un coleg. Celălalt şofer, în vârstă de 23 de ani a intrat pe contrasens pe o porţiune de drum unde depăşirile sunt interzise. N-a mai putut evita impactul. Maşinile s-au făcut praf, iar bucăţi din ele au fost împrăştiate zeci de metri pe şosea. 

Gerorge, martor al tragediei: Pe şoferul de la Seat, care a depăşit, l-a aruncat că nu a avut centură. L-a aruncat din maşină. Am sunat la 112. Au luat foc maşinile, am stins cu şoferul de pe TIR cu extinctoarele.  

Avea viteză?

Gerorge, martor al tragediei: Da, era şi pe avarii. Era şi cu viteză. Se grăbea că am înţeles că ducea o gravidă la spital. Avea semn de începător. Da, era şi începător.  

Pe acelaşi subiect

Din maşina care circula regulamentar nu a mai supravieţuit nimeni. Nici şoferul care a provocat accidentul. În maşina lui se mai aflau trei rude de-ale sale, care au ajuns la spital în stare gravă. 

Cristian Tiţa - şeful Serviciului Rutier Olt: În urma evenimentului au rezultat 4 persoane decedate şi alte 3 victime care au fost transportate către Spitalul Judeţean Slatina. 

Rudele și cunoștințele victimelor sunt în stare de șoc

Vai de capul meu. 25, 30 de ani. Amândoi aveau nuntă anul ăsta.

Păcat că inconştienţa unora bagă în pământ oameni nevinovaţi. Un băiat are o fetiţă mică şi celălalt are şi el prietenă, urma să se căsătorească. Nu, n-am cuvinte. Nu-mi vine să cred. 

Lupu Cosmin, purtător de cuvânt IPJ Olt: Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţinilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă. 

Din cauza accidentului, circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers mai bine de 2 ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Vai de capul meu! Amândoi aveau nuntă anul ăsta". Imagini de groază și urlete de durere pe o şosea din Olt. Un tată, fiul lui și un coleg de muncă au murit nevinovați