Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Vai de mine! Aşa ceva nu am văzut în viaţa mea!". Imagini de coșmar la Jina, în Sibiu, pompierii au luptat două ore cu flăcările

Momente de panică, ieri, în comuna Jina din Sibiu. O casă cu două etaje s-a aprins, iar până la sosirea pompierilor ardea deja cu flăcări uriaşe. Oamenii s-au temut că focul se va extinde şi la alte imobile. A fost nevoie de două ore pentru ca incendiul să fie stins.

de Redactia Observator

la 07.12.2021 , 08:42

Incendiul a izbucnit într-o anexă a casei şi s-a extins la restul locuinţei de două etaje. Proprietarii cred că de vină ar fi un acumulator lăsat la încărcat.  

  • Proprietar: Aici au fost cauciucuri, lemne. Genţi cu cauciucuri, acelea au împuşcat şi alea au întins focul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

Primii care au intervenit au fost pompierii de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă. În ajutor au venit şi trei autospeciale de la ISU Sibiu.

Pe acelaşi subiect
  • Bine a ars. Munca de-o viaţă de om. Haine, plapume şi bănuţii în dulap, tot.
  • Vai de mine! Aşa ceva nu am văzut în viaţa mea. Eu aşa ceva nu am văzut! E distrus tot.

Vasile Beschiu, primar Jina: La 10 minute când am ajuns era deja casa în flăcări şi casa şi anexele, aşa ceva nu am văzut.

Proprietarii locuinţei au dormit la rude, noaptea trecută. Urmează ca pomperii să stabilească valoarea pagubelor, dar şi cauzele care au dus la producerea incendiului.  

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » "Vai de mine! Aşa ceva nu am văzut în viaţa mea!". Imagini de coșmar la Jina, în Sibiu, pompierii au luptat două ore cu flăcările