Antena Meniu Search
x

Un american a dat foc casei în valoare de 1,8 milioane de dolari în încercarea de a scăpa de șerpi

O casă de aproape 10.000 de metri pătrați din Dickerson, Maryland, a ars din temelii, după ce proprietarul a încercat să alunge mai mulți șerpi, afumându-i, potrivit CNN.

de Redactia Observator

la 04.08.2023, 13:19

Un bărbat a dat foc casei în încercarea de a scăpa de șerpi
Un bărbat a dat foc casei în încercarea de a scăpa de șerpi - Departamentul de pompieri Maryland

Exasperat de colonia de șerpi, proprietarul casei a încercat să scape de reptile, afumându-le, scrie CNN. Bărbatul a folosit cărbuni, dar i-a aprins prea aproape de materiale combustibile, dând în cele din urmă foc întregii case.

Incendiul a izbucnit la subsolul locuinței și s-a extins rapid la etajele următoare, flăcările înghițind întreaga casă. Din fericire, nicio persoană nu se afla acasă în acel moment. Un vecin a observat flăcările uriașe și a alertat pompierii. 

75 de pompieri s-au luptat cu flăcările, încercând să salveze casa. „În zonă nu existau hidranți, ceea ce nu este o problemă pentru că ne-am obișnuit, dar a trebuit să facem mai multe drumuri până la cisternele de apă”, au povestit salvatorii. 

Pompierii au avut nevoie de câteva ore pentru a ține focul sub control, fiind complet stins abia a doua zi. Potrivit autorităților, pagubele se ridică la peste 1 milion de dolari. Casa fusese achiziționată recent cu suma de aproape 2 milioane de dolari. 

Autoritățile au atras atenția că există alte modalități prin care se pot rezolva astfel de situații, cu animale nedorite care își fac cuib în case. „Există persoane specializate care pot acționa în astfel de situații. Vă recomandăm să aveți încredere în profesioniști”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Un american a dat foc casei în valoare de 1,8 milioane de dolari în încercarea de a scăpa de șerpi