Antena Meniu Search
x

Video Val de accidente pe Valea Prahovei: O adolescentă de 17 ani s-a lovit grav la cap pe Vârful Postăvaru

Zi plină de incidente pe pârtiile din Braşov. Un bărbat a fost preluat de un elicopter SMURD în urmă cu scurt timp după ce s-a accidentat grav pe pârtia Clăbucet din Predeal.

de Redactia Observator

la 30.12.2022, 17:13

Vezi și

Este a doua intervenţie a elicopterului, după ce azi-dimineaţă o tânără de numai 17 ani s-a lovit grav la cap pe Vârful Postăvaru.

Din cauza vremii, aparatul de zbor a fost nevoit să aterizeze atunci lângă lac, iar salvamontiştii au trebuit să aducă victima până la echipajul aerian pentru a putea fi transportată la spital.

Tot în această dimineaţă, o altă adolescentă de 17 ani a suferit un traumatism al coloanei vertebrale, în urma unei căzături cu placa de snowboard, pe pârtia Sorica din Azuga. 

Un bărbat s-a accidentat pe o pârtie din Predeal

Un bărbat s-a accident grav vineri pe o pârtie din Predeal. Intervine elicopterul și un echipaj SMURD Brașov. Potrivit ISU Brașov, o persoană de sex masculin s-a accidentat grav la baza pârtiei Clăbucet din Predeal.

Din primele informații, bărbatul este inconștient. La fata locului se deplasează echipajul SMURD din cadrul Sectiei de pompieri Predeal și elicopterul SMURD Brașov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Val de accidente pe Valea Prahovei: O adolescentă de 17 ani s-a lovit grav la cap pe Vârful Postăvaru