Antena Meniu Search
x

Poetul din fruntea Ministerului Educaţiei! Valentin Popa a citit o poezie în faţa studenţilor de la ASE

Avem un poet în fruntea Ministerului Educaţiei! Valentin Popa a citit astăzi o poezie în faţa studenţilor de la Academia de Studii Economice.

Vezi și

Avem un poet în fruntea Ministerului Educaţiei! Valentin Popa a citit astăzi o poezie în faţa studenţilor de la Academia de Studii Economice. Ar fi compus-o special pentru ei, efort care nu i-a lăsat indiferenţi. Ministrul, deseori protagonistul unor gafe, şi-a terminat momentul poetic în aplauze, dar şi în hohote de râs.

Cu rimă împerecheată şi versuri amuzante pe alocuri, poezia recitată de ministrul Educaţiei a descreţit frunţile studenţilor de la ASE, care au sărbătorit 105 ani de la înfiinţarea Academiei. 

Valentin Popa recunoaşte că nu e prima oară când îşi surprinde publicul cu un moment încărcat de poezie.  

"M-a impresionat poezia dânsului, nu mă aşteptam să aibă un astfel de talent artistic", mărturiseşte un student.

Oricine ar fi compus versurile, Valentina Popa le-a citit foarte bine. Însă când nu citeşte discursul de pe foaie, erorile gramaticale apar negreşit. 

Deşi conduce Educaţia în România, Valentin Popa a făcut greşeli chiar şi la audierea din Parlament, înainte să preia mandatul de la minister. 

Explicaţia fostului rector de la Suceava a fost naturală: când ai emoţii şi când vorbeşti cu pasiune, se mai întâmplă!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Poetul din fruntea Ministerului Educaţiei! Valentin Popa a citit o poezie în faţa studenţilor de la ASE