Antena Meniu Search
x

Valer Novac, "Regele Elicopterelor", a murit singur în mașină, la Mizil, după ce a lovit în plin un cal

Valer Novac, "Regele Elicopterelor", a murit singur în mașină, la Mizil, după ce a lovit în plin un cal. Comandorul a fost găsit pe marginea drumului, fără viață, în autoturismul ieșit de pe șosea după impactul cu animalul.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.10.2020, 16:39

Accident mortal
Comadorul Valer Novac era un as la mașna elicopterelor - Facebook / Valer Novac
  • Valer Novac avea 63 de ani.
  • Sute de mesaje curg pe Facebook după moartea lui.

Cel mai cunoscut și experimentat pilot de elicoptere din România, comandorul Valer Novac, a murit sâmbătă de dimineață într-un accident de circulație la Mizil. În vârst de 63 de ani, pilotul a lovit un cal, apoi mașia lui a ieșit de pe șosea.

Mai mulți șoferi care circulau la acea oră pe șosea au văzut mașina ieșită pe câmp, au oprit și a descoperit că în ea era un bărat mort. Au alertat poliția.

"În această dimineață, în jurul orei 06:30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 1B – Mizil, un autoturism se află în afara părții carosabile și prezintă avarii. Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat că cele sesizate se confirmă. 

Din primele cercetări a reieșit faptul că un bărbat de 63 de ani care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN 1B, din direcția Mizil către Buzău, nu ar mai fi putut evita impactul cu o cabalină, posibil lăsată nesupravegheată, care a pătruns pe sensul său de mers, intrând în coliziune frontală. 

Pe acelaşi subiect

Ulterior autoturismul a părăsit partea carosabilă oprindu-se pe un teren agricol. 

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul bărbatului în vârstă de 63 de ani, care se afla la volanul autoturismului.", a fost comunicatul transmis de IPJ Prahova.

Sute de mesaje de condoleanță au fost distribuite pe Facebook după aflarea tragicei vești. Valer Novac era considerat un as al pilotajului de elicoptere și 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Valer Novac, "Regele Elicopterelor", a murit singur în mașină, la Mizil, după ce a lovit în plin un cal