Antena Meniu Search
x

Vali a murit la o săptămână după ce Fordul cu volan pe dreapta pe care-l conducea s-a dezintegrat într-un BMW

Vali a murit la o săptămână după ce Fordul cu volan pe dreapta pe care-l conducea s-a dezintegrat într-un BMW. Tânărul de 23 de ani s-a stins la spital, medicii n-au mai putut să-l salveze după accidentul provocat chiar de el, în Botoșani.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 12.09.2020, 17:50

  • Valentin avea 23 de ani și nu purta centură de siguranță.
  • În accident a fost grav rănit și un copil de 14 ani.

Un tânăr din Botoșani a murit vineri, 11 septembrie 2020, la un spital din Iași unde se afla internat după un accident cumplit. Valentin Mihăilă a fost rănit grav într-un accident care a avut loc pe 4 septembrie 2020, la Bajura.

Accidentul a avut loc pe DN 29A Dorohoi – Darabani, în dreptul localității Bajura, unde două autoturisme s-au ciocnit frontal. Este vorba de un Ford cu volan pe dreapta, condus de Vali, un tânăr de 23 de ani din localitatea Concești, care a intrat într-o depăşire fără să se asigure, lovind frontal un BMW care circula regulamentar din direcția Darabani spre Bajura.

În urma impactului, tânărul din autoturismul Ford cu volan pe dreapta a fos rănit foarte grav. Din păcate, el nu a supraviețuit. La momentul accidentului nu purta centura de siguranță.

Şoferul din BMW a scăpat ca prin minune. În dreapta sa avea un minor în vârstă de 14 ani care a fost accidentat şi el fiind transportat la spitalul din Dorohoi cu multiple leziuni la cap.

În urma coliziunii ambele autoturisme au fost grav avariate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal cel mai probabil pentru infracțiunea de omor din culpă, urmând să stabilească cu exactitate cauzele acestui grav accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Vali a murit la o săptămână după ce Fordul cu volan pe dreapta pe care-l conducea s-a dezintegrat într-un BMW