Antena Meniu Search
x

Un bărbat a plecat cu valiza criminalistică a poliţiştilor care au intervenit la un accident, la Roman (Video)

Poliţiştii care au intervenit la un accident rutier pe Bulevardul Republicii din Roman au fost avertizaţi de un trecător că o persoană le-a furat valiza cu echipament. Imediat a fost identificat şi bărbatul respectiv, care se îndepărta liniştit cu valiza poliţiştilor.

Un bărbat a plecat cu valiza criminalistică a poliţiştilor care au intervenit la un accident, la Roman (Video) - Roman TV

Poliţiştii care au intervenit la un accident rutier pe Bulevardul Republicii din Roman au fost avertizaţi de un trecător că o persoană le-a furat valiza cu echipament.

Imediat a fost identificat şi bărbatul respectiv, care se îndepărta liniştit cu valiza poliţiştilor.

A plecat cu valiza criminalistică a poliţiştilor

Poliţiştii de la Rutieră erau ocupaţi cu măsurătorile în urma accidentului şi cu dirijarea traficului în zonă, iar un bărbat în vârstă de 69 de ani a pus mâna pe valiza plină cu echipamentul de serviciu a poliţiştilor şi s-a îndepărtat liniştit, precizează Roman TV.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prins asupra faptului, bătrânul a spus că nu a furat valiza, ci că a găsit-o pe stradă şi a vrut să o ducă la sediul Poliţiei, deşi poliţiştii erau la câţiva metri de el. Culmea, bărbatul îi cunoştea pe poliţişti pe nume.

El spune că nu i-a văzut pe poliţişti şi doar a vrut să ducă valiza la Poliţie.

Bătrânul este acum cercetat pentru tentativă de furt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un bărbat a plecat cu valiza criminalistică a poliţiştilor care au intervenit la un accident, la Roman (Video)