Antena Meniu Search
x

Carabinierii din Piacenza au trăit spaima vieţii, după ce au oprit un bolid Toyota în care se aflau 2 români (Video)

Carabinierii din Piacenza au pornit în urmărirea unui bolid Toyota, care mergea în zig-zag, pe şosea, la Piacenza.

Carabinierii din Piacenza au pornit în urmărirea unui bolid Toyota, care mergea în zig-zag, pe şosea, la Piacenza. 

La un moment dat, şoferul a tras maşina pe dreapta, însă când poliţiştii s-au apropiat de maşină au observat uluiţi că pasagerul maşinii avea o puşcă îndreptată spre ei.

Şoferul român, beat mort, pasagerul român, cu puşca în mână

Precauţi, poliţiştii s-au retras iniţial la vederea armei de foc, însă au revenit, somând ocupanţii maşinii să coboare încet şi să se întindă pe şosea, lucru pe care cei doi ocupanţi ai maşinii l-au făcut.

Procedând la percheziţia maşinii, poliţiştii şi-au confirmat temerile, găsind pe locul din dreapta o puşcă de calibrul 12 şi muniţia aferentă, 25 de cartuşe, ascunse sub scaun.

Cei 2 români au fost arestaţi, dar abia acum a urmat adevărata surpriză

Cei doi români, în vârstă de 35 şi 22 de ani, au fost arestaţi amândoi imediat, însă carabinierii au fost foarte curioşi să le percheziţioneze şi locuinţele.

Astfel, în locuinţa românului de 35 de ani, poliţiştii au rămas cu gura căscată. Tânărul avea un arsenal de arme care l-ar fi făcut gelos până şi pe Rambo.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Carabinierii au găsit puști, pistoale, o arbaletă, un arc, diferite muniție cu alice, săgeți, o sabie de infanterie şi chiar steluţe ninja.

Carabinierii au confiscat tot arsenalul

Evident, polițiștii au confiscat armele, descoperite într-o cameră special amenajată şi au demarat cercetările pentru a identifica proveninenţa tuturor armelor descoperite la român în casă şi în maşină.

Cei doi români au fost arestați şi ase află acum la dispoziţia autorităţii judiciare italiene, informează liberta.it

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Carabinierii din Piacenza au trăit spaima vieţii, după ce au oprit un bolid Toyota în care se aflau 2 români (Video)