Antena Meniu Search
x

Vântul şi ploaia au creat probleme mari în ţară! Un biciclist din Timiş a murit într-un mod incredibil!

Vijelia a ucis şi un biciclist, în Timiş, într-un mod incredibil - l-a împins sub o maşină.

Vezi și

Şi pagube dar şi victime. Vijelia a ucis şi un biciclist, în Timiş, într-un mod incredibil - l-a împins sub o maşină. În munţi a nins, iar zăpada de octombrie a trecut de o jumătate de metru. Drumarii au închis Transalpina.

Forţa vântului în Sud a trecut de 70 km/h, iar în termometre n-au fost mai mult de 13 grade. Vântul şi ploile au avut puterea unui Cod Portocaliu în cinci judeţe din ţară. Pe crestele Bucegilor, la peste 2.000 de metri, zăpada este de jumătate de metru. 

Un aer polar a schimbat radical vremea. Au căzut peste 80 de litri de apă pe metrul pătrat la Sinaia, Câmpina sau Slănic Prahova. Transalpina a fost închisă din cauza zăpezii. Pe munte, temperatura resimţită a fost şi de minus 10 grade. 

Iar riscul poate fi mortal. În Timiş, vântul puternic a aruncat un biciclist în faţa unei maşini, iar şoferul n-a mai putut să-l evite. Vremea a închis porturile de la mare şi a amânat curse aeriene. Ieri, pe aeroportul din Craiova, au fost pasageri care au aşteptat să plece, spre Bologna sau Roma, chiar şi şapte ore. 

Vântul, frigul şi ploaia sunt de sfârşit de octombrie. Neobişnuită este doar trecerea bruscă de la peste 20 de grade la un grad, de exemplu, cât s-a înregistrat ieri la Bistriţa. 

Iar în unele oraşe, a blocat chiar şi misiunile ambulanţelor. În Braşov, două maşini de intervenţie au fost distruse după ce un copac a căzut peste ele. 

Oana Catrina, meteorolog: "Maine contam pe o ameliorare semnificativa a vremii. Joi asistam la o incalzire in toata tara, maxime intre 10 si 23 de grade."

Din cauza vremii, Patriarhia a amânat pentru joi Procesiunea "Calea Sfinţilor", ce urma să aibă loc ieri în Bucureşti, în cadrul zilelor prilejuite de pelerinajul la moaştele Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Vântul şi ploaia au creat probleme mari în ţară! Un biciclist din Timiş a murit într-un mod incredibil!