Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără din Baia Mare, vânzătoare la un magazin de haine, a fost bătută de un cunoscut lăutar!

O tânără în vârstă de 26 de ani, vânzătoare la un magazin de haine din Baia Mare, a fost bătută de un cunoscut lăutar care îşi cumpăra un sacou.

de Redactia Observator

la 03.11.2017 , 15:13

O tânără în vârstă de 26 de ani, vânzătoare la un magazin de haine din Baia Mare, a fost bătută de un cunoscut lăutar care îşi cumpăra un sacou.

"Joi după-amiază, la ora 14.25, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au fost sesizaţi că o vânzătoare a unui magazin de pe bulevardul Bucureşti din municipiul Baia Mare a fost agresată de o persoană necunoscută. Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au constatat că victima, în vârstă de 26 de ani, vânzătoare la un magazin de articole vestimentare, a fost agresată în timpul serviciului de un bărbat necunoscut, pe fondul unor discuţii contradictorii. Tânăra agresată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat de 50 de ani, din Berinţa, comuna Copalnic Mănăştur, bănuit de comiterea agresiunii. În cauză a fost întocmit dosar penal iar cercetările continuă faţă de acesta sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire şi alte violenţe", a precizat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Articolul continuă după reclamă

Cântăreţul care a agresat-o pe vânzătoare se numeşte Ionel Cozma şi este din Baia Mare.

Pe acelaşi subiect

Potrivit presei locale, cântăreţul a mers la magazin pentru a-şi achiziţiona un costum. La un moment dat, i-ar fi spus vânzătoarei că pantalonii nu îi sunt buni. În acest punct, ar fi izbucnit un conflict între femeie şi client. Au urmat replici acide, iar bărbatul ar fi agresat-o în magazin, sub privirile colegei.

Ca urmare, cea de-a doua angajată ar fi apăsat butonul de panică, după care a sosit un echipaj al firmei de securitate şi unul al poliţiei.

sursa foto: Facebook.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » O tânără din Baia Mare, vânzătoare la un magazin de haine, a fost bătută de un cunoscut lăutar!