Antena Meniu Search
x

Ultimele clipe de viaţă ale celor cinci tineri care au murit carbonizaţi la Suceava: 'Mamă! Cât ai prins la oră?' - VIDEO ŞOCANT

Ultimele clipe de viaţă ale celor cinci tineri care au murit carbonizaţi în accidentul din judeţul Suceava au fost filmate de unul dintre ei.

Ultimele clipe de viaţă ale celor cinci tineri care au murit carbonizaţi la Suceava

Ultimele clipe de viaţă ale celor cinci tineri care au murit carbonizaţi în accidentul din judeţul Suceava au fost filmate de unul dintre ei.

Pe imaginile filmate de Emanuel şi apoi trimise unui prieten care le-a publicat pe Facebook se poate observa cum şoferul autoturismului marca Audi A6 circula cu o viteză de peste 160 de km/h.

La un moment dat, cel care filmează îl întreabă pe şofer: 'Mamă! Cât ai prins la oră?', iar după această întrebare clipul se opreşte.

Câteva minute mai târziu, maşina a fost implicată într-un grav accident rutier şi a luat foc imediat după impact. Cinci tineri, patru băieţi şi o fată, au murit carbonizaţi.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citeşte şi: Băiatul era decapitat şi avea mâna smulsă! Detalii şocante în cazul tinerilor arşi de vii la Suceava. "Un carnagiu cum nu am văzut în viaţa mea!" (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Ultimele clipe de viaţă ale celor cinci tineri care au murit carbonizaţi la Suceava: 'Mamă! Cât ai prins la oră?' - VIDEO ŞOCANT