Antena Meniu Search
x

Vasluian, arestat preventiv după ce a intrat în casă peste soţia sa. Pe numele său era ordin de protecţie

Un bărbat din municipiul Vaslui a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie, după ce a vrut să intre în casă peste soţia sa.

de Redactia Observator

la 17.06.2024 , 17:57

Vasluian, arestat preventiv după ce a intrat în casă peste soţia sa. Pe numele său era ordin de protecţie - Shutterstock

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, în luna mai, Judecătoria Vaslui a emis un ordin de protecţie, pe o perioadă de trei luni, împotriva bărbatului cercetat, acestuia fiindu-i stabilită obligaţia de a păstra o distanţă de 50 de metri faţă de soţie şi faţă de locuinţa acesteia.

Arestat preventiv că a intrat peste soţie 

"Cercetările au evidenţiat şi că bărbatul cercetat a încălcat de mai multe ori măsurile dispuse prin ordinul de protecţie, deplasându-se la locuinţa soţiei sale. Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui a dispus împotriva bărbatului cercetat măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile. Ca urmare a continuării cercetărilor, la data de 14 iunie, în baza probatoriului administrat, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Vaslui l-au reţinut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore. La data de 14 iunie 2024, acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Vaslui, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive, pentru 30 de zile", precizează un comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui. 

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Vasluian, arestat preventiv după ce a intrat în casă peste soţia sa. Pe numele său era ordin de protecţie