Antena Meniu Search
x

Vasluian de 30 de ani, prins beat criță la volan. Ce alcoolemie avea în aerul expirat

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost prins de poliţişti la volanul unei maşini, cu o alcoolemie de 2,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

de Redactia Observator

la 15.07.2023, 17:32

bărbat din Vaslui prins beat la volan
Vasluian de 30 de ani, prins beat criță la volan. Ce alcoolemie avea în aerul expirat - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Potrivit unui comunicat de presă transmis de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, poliţiştii Biroului Rutier, din cadrul Poliţiei municipiului Huşi, cu sprijinul poliţiştilor de frontieră ai Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DJ 244C, în municipiul Huşi, l-au oprit pe bărbat pentru un control şi au observat că acesta emană halenă alcoolică.

Polițiștii l-au dus la spital, pentru a preleva mostre biologice

"Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 2,02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la Spitalul Municipal Huşi, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei", precizează sursa citată.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi, în vederea stabilirii şi probării activităţii infracţionale a bărbatului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Vasluian de 30 de ani, prins beat criță la volan. Ce alcoolemie avea în aerul expirat