Antena Meniu Search
x

Video Veveriță beată criță, după ce a dat iama într-un bol cu pere fermentate

O veveriță s-a îmbătat după ce a dat iama într-un bold cu pere fermentate. Amețită de aburii alcoolului, mica viețuitoare abia s-a mai putut ține pe picioare.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 24.11.2020, 18:18

Veveriță beată criță
Veveriță amețită în SUA - captură video Youtube | PiggyGirl2010
  • Imaginile amuzante au fost surprinse în Minnesota, Statele Unite ale Americii
  • După ce a furat o primă pară și a fugit în pădure, o femeie a decis să-i facă pe plac
  • Abia după ce a realizat că s-a îmbătat, americanca i-a dat semințe și boabe de porumb

O veveriță din Minnesota a avut parte de aventura vieții după ce a dat peste o pară destinată unui porc, în curtea unei gospodării.

Vâzând că mult mai masivul animal nu a părut impresionat de gustul fructului, veverița a decis să treacă la acțiune și să fugă cu para fermentată în pădure. 

A fost suficient pentru ca stăpâna, Kathleen Morlok, să facă o faptă bună și să scoată într-un bol restul perelor uitate în frigider. 

Invitația a fost acceptată de veveriță, care s-a năpustit asupra fructelor, încântată de gust. Însă situația a luat o turnură amuzantă după ce necuvântătoarea a început să fie amețită de aburii alcoolului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia a avut prezența de spirit să filmeze momentul. După o pară în plus, veverița a început să se clatine, fiind la un pas de a cădea jos. Însă și-a revenit rapid și a continuat să mânânce de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

"Se tot apleca când mânca. Atunci am realizat că perele probabil au fermentat pe fundul frigiderului. Săraca de ea. Am aruncat restul perelor, iar ce vedeți că mănâncă sunt semințe și porumb. M-am îngrijorat pentru ea toată noaptea!", a povestit Kathleen, pentru Daily Mail.

Din fericire, după o mică mahmureală, veverița s-a reîntors a doua zi în gospodărie, în speranța că va mai primi ceva de mâncare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Veveriță beată criță, după ce a dat iama într-un bol cu pere fermentate