Antena Meniu Search
x

Viaţă de coşmar într-o familie din Argeş. Tatăl de 53 de ani şi-ar fi violat ambele fiice de 13 şi 15 ani, şi ar fi bătut-o pe soţie şi pe ceilalţi doi copii minori

Un bărbat din Recea, județul Argeș, este cercetat după ce și-ar fi violat fiicele, de 13 și 15 ani. Individul de 53 de ani și-ar fi bătut şi soţia şi cei patru copii minori, potrivit autorităţilor. 

de Redactia Observator

la 17.11.2023, 13:50

Vezi și

Potrivit IPJ Argeș, sesizarea a venit din partea unei rude a familiei, care locuieşte în comuna Buzoieşti. Aceasta le-ar fi spus poliţiştilor că bărbatul şi-ar fi violat fiica, o fată de 13 ani, în repetate rânduri. Polițiștii au identificat-o pe minoră, care a confirmat cele sesizate.

Copila le-a povestit agenţilor că bărbatul şi-ar fi violat şi fata mai mare, în vârstă de 15 ani, pe care ar fi ţinut-o legată cu lanţul de pat, dar ar fi agresat-o pe mama lor, dar şi pe alţi doi copii minori. Coşmarul, din spusele fetei, era la ordinea zilei. 

Astfel, au fost sesizați polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, care au preluat cercetările. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că un bărbat de 53 de ani, din Recea, și-ar fi violat fiicele minore, de 13 și 15 ani, și și-ar fi agresat fizic atât soția, cât și pe alţi copii minori, relatează Mediafax.

Copiii au fost preluați și predați reprezentanților DGASPC, în vederea instituționalizării.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub supravegherea Parchetului de Pe lângă Judecătoria Costești, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de viol în formă continuată, rele tratamente aplicate minorilor, lipsire de libertate în mod ilegal, corupere sexuală a minorilor și violență în familie, bărbatul fiind condus la sediul poliției, pentru audieri.

Acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de vineri, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Viaţă de coşmar într-o familie din Argeş. Tatăl de 53 de ani şi-ar fi violat ambele fiice de 13 şi 15 ani, şi ar fi bătut-o pe soţie şi pe ceilalţi doi copii minori