Antena Meniu Search
x

Viaţa secretă a lui Heath Ledger. Documentar emoţionant despre actorul care s-a stins la numai 28 de ani!

La numai 28 de ani, s-a stins în plină faimă. Luna aceasta, actorul Heath Ledger ar fi împlinit 38 de ani.

Vezi și

La numai 28 de ani, s-a stins în plină faimă. Luna aceasta, actorul Heath Ledger ar fi împlinit 38 de ani.

Sunt imagini nemaivăzute până acum, din scurta viaţă a lui Heath Ledger. Şi mărturii emoţionante despre starul care s-a stins fulgerător la numai 28 de ani. 

"Eu sunt Heath Ledger". Este titlul documentarului emoţionant despre destinul actorului australian. Primul trailer a fost lansat chiar în ziua în care ar fi împlinit 38 de ani. Cu ochii în lacrimi, sora lui a povestit frânturi din trecut. 

În scurta sa carieră, Heath a fost nominalizat de două ori la Oscar. Prima oară, pentru rolul din Brokeback Mountain, o dramă despre homosexuali.  

Heath Ledger n-a apucat să-şi vadă visul împlinit. A murit din cauza unei intoxicaţii cu medicamente, cu şase luni înainte de premiera filmului Batman - Cavalerul Negru. Rolul de Joker i-a adus Oscarul abia după moarte. 

Dar tocmai rolul de clovn schizofrenic ar fi contribuit la sfârşitul său. Personajul l-a fascinat până la obsesie. Şi l-a epuizat până la moarte. Chinuit de insomnii, Heath Ledger a început să ia medicamente, ca să poată dormi. Iar într-o dimineaţă de ianuarie, la începutul lui 2008, nu s-a mai trezit din somn. O supradoză accidentală l-ar fi ucis. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Viaţa secretă a lui Heath Ledger. Documentar emoţionant despre actorul care s-a stins la numai 28 de ani!