Antena Meniu Search
x

Video Vibrația zilei de 17 iunie. Sfatul astrologului: Încercaţi să nu riscaţi deloc

Astăzi nu este recomandat riscul, ci mai degrabă să ne axăm pe lucrurile de rutină. Cuvântul cel mai potrivit acestei zile ar fi dezorganizare. Pe două planuri, mai exact.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 17.06.2021, 16:26

Vezi și

Spiritual, avem tendinţa să suplinim golul lăsat de o persoană sau o problemă cu diverse acţiuni care ne fac fericiţi doar pe moment, cum ar fi mâncatul compulsiv, shoppingul sau alte activităţi uşor de accesat. Iar fizic suntem destul de haotici în special la job. Aşa că soluţia ar fi să nu ne abatem de la program, să nu încercăm lucruri noi sau să abordăm idei inovative. Mai este doar jumătate din zi, aşa că încercaţi să nu riscaţi deloc.

Mâine, lucrurile se aşază în mod surprinzător datorită celui mai benefic aspect din astrologie - Marea Trină. Acesta ne ajută în dragoste, bani şi ascensiune socială. Şi vom avea parte de surprize neaşteptate. Sfatul astrelor este să fim foarte atenţi la ce se întâmplă în jurul nostru şi pregătiţi de acţiune. Asta pentru că vor apărea oportunităţi de nicăireri şi dacă nu le prindem din zbor, este foarte posibil să le ratăm. Mai multe detalii despre fiecare nativ în parte, aflaţi mâine dimineaţă în Observator matinal, dar şi pe canalul astrologului Alexandra Coman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Vibrația zilei de 17 iunie. Sfatul astrologului: Încercaţi să nu riscaţi deloc