Antena Meniu Search
x

Curs valutar

De ce s-a sinucis vicepreşedintele CJ Alba! Alin Cucui a lăsat un bilet de adio înainte de a se spânzura de clanţa uşii (Video)

Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat, în această dimineață, în casa părinţilor săi.

de Redactia Observator

la 11.04.2018 , 12:14

De ce s-a sinucis vicepreşedintele CJ Alba! Alin Cucui a lăsat un bilet de adio înainte de a se spânzura de clanţa uşii

Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat, în această dimineață, în casa părinţilor săi.

Politicianul liberal ar fi lăsat un bilet de adio înainte de a-şi pune capăt zilelor, dar deocamdată conţinutul acestuia nu a fost făcut public.

Poliţiştii spun că pe trupul neînsufleţit nu au fost găsite urme de violenţă, iar cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie.

Articolul continuă după reclamă

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Alba, Luminiţa Prodan, a declarat pentru News.ro că, în urma anchetei, pe cadavrul vicepreşedintelui CJ Alba, Alin Cucui nu au fost găsite urme de violenţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De ce s-a sinucis Alin Cucui

Potrivit anchetatorilor care au efectuat cercetările la faţa locului, Alin Cucui ar fi lăsat un bilet de adio, însă, deocamdată, conţinutul acestuia nu a fost făcut public. 

Dumitru Fulea, celălalt vicepreşedinte al CJ Alba, a declarat că ultima oară l-a văzut pe Alin Cucui ieri, la şedinţă. 

Acesta a spus că politicianul liberal nu era abătut şi că nu ştie ca Alin Cucui să fi avut probleme de vreun fel. Fulea suspectează, însă, că ştirile de săptămâna trecută, despre acuzaţiile legate de un anumit contract, ar fi putut să-l afecteze.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » De ce s-a sinucis vicepreşedintele CJ Alba! Alin Cucui a lăsat un bilet de adio înainte de a se spânzura de clanţa uşii (Video)