Antena Meniu Search
x

Video Viceprimar român, extrădat în SUA. Schema prin care Dorin Racu ar fi păgubit sute de americani cu 1 milion de dolari

Viceprimarul unei localităţi din Caraş-Severin, care a fraudat sute de americani cu peste un milion de dolari, a fost extrădat în SUA de autorităţile române. Dorin Racu a fost preluat azi dimineaţă de procurorii americani şi urmează să ajungă în Louisiana, acolo unde va fi judecat. 

de Redactia Observator

la 03.03.2023, 14:05

Vezi și

Acesta era dat în urmărire prin Interpol şi a fost reţinut de poliştii români. Împreună cu mai mulţi complici, bărbatul ar fi păcălit prin comenzi false clienţii unor platforme de vânzări online.

Dorin Racu a fugit din România şi s-a întors sub un nume fals

El este acuzat, printre altele de fals, deţinere de bunuri furate şi spălare de bani.

Eliberat preventiv în timpul anchetei, bărbatul a reuşit să fugă din ţară şi s-a întors în România sub un nume fals. Aici, a intrat în politică, a candidat la o funcţie publică şi a ajuns, pe rând, consilier local, iar apoi, în 2020, viceprimar în localitatea Vărădia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Viceprimar român, extrădat în SUA. Schema prin care Dorin Racu ar fi păgubit sute de americani cu 1 milion de dolari