Antena Meniu Search
x

Viceprimarul din Brazi, acuzat că trimite filmulețe explicite pe grupul de Whatsapp al Consiliului Local, în timpul şedinţelor

Dan Iuliu, un consilier local din Brazi, judeţul Prahova, susţine, într-o postare pe pagina lui de Facebook, că viceprimarul Georgel Stan ar fi trimis un filmuleţ deochiat pe grupul de Whatsapp unde Consiliul Local ţine şedinţele online. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.04.2021, 13:41

Viceprimarul din Brazi, acuzat că trimite filmulețe explicite pe grupul de Whatsapp al Consiliului Local - Facebook

Redăm mai jos, integral, mesajul postat de consilierul Dan Iuliu pe pagina lui de Facebook:

"Buna ziua, astăzi (31 martie n.r.) a avut loc ședința Consiliului Local Brazi susținută pe Whatsapp (text) o metodă greoaie, ineficientă, una care anulează reprezentarea corectă a cetățenilor în consiliul local. În cadrul ședinței au fost aprobate prelungirea valabilității Planului urbanistic general și modificarea Anexei1 privind impozitele și taxele locale pentru anul 2021, aici fiind vorba de calculul impozitului pentru clădirile nerezidentiale .

Tot astăzi am cerut dlui primar trecerea la desfășurarea normală a ședințelor de consiliu. Pe lângă motivele invocate la începutul postarii, am observat(și prezentat) faptul că unii colegi consilieri au dificultăți în a folosi această aplicație. De exemplu, răspund și votează pe alte grupuri, confundă butoanele aplicatiei și fac alte minuni în timpul ședinței. Nu există garanția că în spatele tastaturii se află alesul local. Nici dl primar nu se află la tastatură. Spun asta, cunoscandu-i modul de exprimare. Mai nou, pe grupul de Watsapp al CONSILIULUI LOCAL BRAZI, ni se prezintă și videoclipuri pornografice de către dl viceprimar Stan, fix in mijlocul zilei. Nu mă privește ce face fiecare cu timpul lui, dar la ora 12 se afla la serviciu, nu? Probabil in baie...in slujba brezenilor. Îl mai și plătim pe deasupra! Nici macar scuze nu si-a cerut...măcar doamnelor de pe grup. Jenant! Urmează Bugetul comunei(f important) ce o sa facem, votăm pe nevăzute? Printre filme deocheate și alte porcării? Asta-i #RomâniaNormală?

Din punctul meu de vedere s-a ajuns prea departe cu bădărănia și nesimțirea. Vorbim de consiliul unei COMUNE!!!! La nivelul ăsta am ajuns ca societate? Eu înțeleg că aici intervine FRICA...FRICA de a răspunde ce faci cu banii comunității! Mulțumesc pentru atenție!".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Viceprimarul neagă acuzaţiile

Viceprimarul Georgel Stan a declarat pemtru Ziarul Incomod că afirmaţiile consilierului Dan Iuliu nu sunt adevărate. Omul spune că nu a trimis niciun filmuleţ pe Whatsapp.

“Nu am pus și nu știu de așa ceva. Nu îmi permit să fac treaba asta”, a precizat Georgel Stan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Viceprimarul din Brazi, acuzat că trimite filmulețe explicite pe grupul de Whatsapp al Consiliului Local, în timpul şedinţelor