Antena Meniu Search
x

Video Victor Rebengiuc a părăsit scena teatrului, după o carieră de şapte decenii. Spectatorii l-au aplaudat cu ochii în lacrimi

Marele artist, Victor Rebengiuc, a părăsit scena teatrului într-un ropot de aplauze din partea sibienilor. După o carieră de peste şapte decenii, maestrul a reuşit să aducă pentru ultima oară lacrimi în ochii spectatorilor, în cadrul ediţiei cu numărul 30 a faimosului Festival de Teatru de la Sibiu. 

de Redactia Observator

la 27.06.2023, 08:32

Vezi și

Maestrul Victor Rebengiuc a interpretat seara trecută ultimul rol din cariera sa - în piesa "Tatăl" -  o poveste realistă, care tratează aspecte dureroase din viaţa de familie, la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu. Timp de mai bine de 7 decenii, actorul şi-a încântat publicul cu rolurile sale.  

Spectator: M-a rupt! Ne-a marcat, a fost un subiect care te pune te pune foarte mult pe gânduri şi trebuie să ne schimbăm comportamentul

Spectator: Ne-a plăcut foarte mult.. şi spectacolul în sine şi să îl vedem pe Victor Rebenciuc. Înţeleg că este una dintre ultimele reprezentaţii sau ceva de genul. Şi a ieşit în lacrimi de acolo.

Spectator: Şi eu am fost printre persoanele care au lăcrimat în timpul spectacolului

Pe acelaşi subiect

Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, intitulată "Miracol", a reuşit să creeze o atmosferă de basm, ca în fiecare an. Iar pentru cei care nu au mai prins bilete la spectacolele "indoor", străzile din centrul oraşului au fost animate de artişti internaţionali veniţi special din Italia, Franţa şi Spania.

Dan Bartha, coordonator eveniment FITS: Artiştii asta fac, interacţioneză cu publicul, le oferă energia şi din ispiraţia şi talentul lor. Sibiul este o sărbătoare în zilele acestea, atmosfera este magică. Sunt sute de evenimente în toate spaţile publice.

Pe strada Nicolae Bălcescu, au răsunat râsetele copiilor, dar şi ale adulţilor, după ce trei şoricei au improvizat o scenetă hazlie.

Spectator: Îmi place că interacţionează cu noi şi cumva îi integrează pe cei mici în jocul lor, în piesele lor.

Şase zile au mai rămas din distracţie şi câteva sute de evenimente care aşteaptă să fie prezentate publicului până în data de 2 iulie, când peste Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Victor Rebengiuc a părăsit scena teatrului, după o carieră de şapte decenii. Spectatorii l-au aplaudat cu ochii în lacrimi