Antena Meniu Search
x

Video Reacţia unei turiste străine când a ajuns la Festivalul de Teatru de la Sibiu: ''Wow! Prima dată când sunt aici!''

Iubitorii teatrului sunt în extaz! Ieri s-a desfăşurat prima zi a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, iar mii de oameni au ieşit pe străzile din oraş unde s-au bucurat de muzică bună, spectacole de dans, dar şi acrobaţii la înălţime. Festivalul ţine 10 zile şi cuprinde 800 de evenimente prezentate de artişti veniţi din toate colţurile lumii. 

de Redactia Observator

la 24.06.2023, 08:30

Vezi și

''Wow. Este pentru prima dat când sunt aici. Într-un singur cuvânt, este bine!''

Distracţia a continuat şi la lăsarea întunericului, când francezii de la Gratte Ciel au prezentat un spectacol de acrobaţii. Spectatorii au urmărit cu sufletul la gură toate reprezentaţiile artiştilor.  

''Foarte frumos a fost, mi-a plăcut foarte mult. Am rămas impresionată.''  

Spectacol muzical de zile mare

Pe acelaşi subiect

Pe scena din Piaţa Mare, Monica Anghel, Paula Seling şi corul Acapella au susţinut un concert care i-a impresionat chiar şi pe turiştii străini. 

"Incredibil. Foarte tare! Excepţional!''

"Din Germania. 

Cum a fost seara aceasta?

Foarte faină, chiar, pentru copii a fost spectacol foarte mare, foarte funny.''

"Foarte funny, veniţi la Sibiu că merită." 

Festivalul se desfăşoară până pe 2 iulie în zeci de locaţii cunoscute din Sibiu, cum ar fi Teatru Naţional Radu Stanca, Podul Minciunilor, Piaţa Mare, Fabrica de Cultură sau strada Cetăţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Travel » Reacţia unei turiste străine când a ajuns la Festivalul de Teatru de la Sibiu: ''Wow! Prima dată când sunt aici!''