Antena Meniu Search
x

Video! Cineva a prezis catastrofa! 20 IUNIE: "VA FI doborât un avion de pasageri!"

"Vor începe luptele în Crimeea, ei vor prăbuşi un avion de pasageri şi toţi vor înceta să mai zboare cu avionul...", a declarat acum o lună liderul PLDR Vladimir Jirinovschi

"Vor începe luptele în Crimeea, ei vor prăbuşi un avion de pasageri şi toţi vor înceta să mai zboare cu avionul...", a declarat acum o lună liderul PLDR Vladimir Jirinovschi

Înregistrarea video care datează din 20 iunie a fost publicată pe site-ul Partidul liberal-democrat din Rusia şi preluată de tvzvezda.ru, conform Deschide.md.

În acelaşi interviu Jirinovschi presupune un eventual scenariu al evoluţiei situaţiei din Ucraina, pentru fiecare lună: "Eu şi în interviurile anterioare am spus că una dintre metodele de a tensiona situaţia este distrugerea unui avion deasupra teritoriului ucrainean. Iată că în toamnă avem un Maidan uşor, iarnă un Maidan mai serios, deja cu coktailuri Molotov, în februarie - cotitură şi preşedintele fuge. În martie - Crimeea, aprilie-mai - încep să se lupte în Doneţk şi Lugansk şi bombardează deja în iunie. Acum, şi asta e puţin, trebuie doborât un avion. Adică toate acestea reprezintă un scenariu şi nu este o aventură . Totul este făcut de Kiev şi de trupele lui speciale. Se lucrează după un scenariu stabilit de SUA: să se agraveze situaţia".

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-a prăbuşit joi într-o zonă din Ucraina aflată sub controlul insurgenţilor proruşi, accidentul soldându-se cu 298 de morţi. Autorităţile de Kiev susţin că aeronava ar fi fost doborâtă de un sistem BUK al Federaţiei Ruse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Video! Cineva a prezis catastrofa! 20 IUNIE: "VA FI doborât un avion de pasageri!"