Antena Meniu Search
x

VIDEO. Palmierii lui Negoiţă, smulşi de Nicuşor Dan şi duşi în faţa primăriei de sector. Cât au costat arborii

Scandal şi circ în Capitală pe tema palmierilor. După ce primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a plantat pomii exotici în Piaţa Unirii, Nicuşor Dan i-a scos din rădăcini pe motiv că nu aveau autorizaţie. Maşinile încărcate cu palmierii smulşi au fost trimise în faţa primăriei de sector.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 15.05.2023, 17:30

Vezi și

După ce primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a plantat mai mulţi pomi exotici în Piaţa Unirii, primarul general, Nicuşor Dan, i-a scos. Practic, peisajul a durat doar două zile. "Centrul Capitalei nu e nici Dubai, nici grădină cu maimuțe", a adăugat viceprimarul Horia Tomescu

Angajaţii ALPAB au început luni la prânz să scoată palmierii plantaţi sâmbătă în Piaţa Unirii de Robert Negoiţă. Vorbim de 26 de palmieri plantaţi de primăria de sector, fără aprobare şi ilegal, susţine Nicuşor Dan, care a dat dispoziţie ca pomii să fie scoşi şi duşi de aici. 

Cât au costat palmierii lui Negoiţă

Robert Negoiţă mai plănuia să planteze alţi 10 pomi exotici, dar nu a mai apucat. Primarul de sector spunea că palmierii au fost aclimatizaţi să reziste şi la temperaturi de minus 20 de grade. Edilul şi-a asumat chiar că îi va acoperi dacă în Capitală se vor înregistra astfel de temperaturi pentru ca palmierii să nu sufere.

Palmierii au costat 1000 de lei bucata, dar primarul general acuză că lucrarea a fost făcută fără avizul municipalităţii. De altfel şi poliţia locală din Primăria Capitalei a amendat primăria de sector cu 10.000 de lei iar palmierii au fost duşi din Piaţa Unirii fix în faţa sediului primăriei de sector.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » VIDEO. Palmierii lui Negoiţă, smulşi de Nicuşor Dan şi duşi în faţa primăriei de sector. Cât au costat arborii