Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video: un tânăr evită în ultimul moment atacul unui urs înfometat, într-o urmărire terifiantă, pe zăpadă

Un video cu doi tineri care urmăresc cu snowmobilele un urs înfometat, în Insulele Kurile, stârneşte controverse pe Internetul rusesc.

de Redactia Observator

la 12.04.2018 , 18:16

Un urs înfuriat atacă un tânăr care îl urmărea cu snowmobilul, în Rusia - viralhog via youtube

Un video cu doi tineri care urmăresc cu snowmobilele un urs înfometat, în Insulele Kurile, stârneşte controverse pe Internetul rusesc. Cursa devine, la un moment dat, extrem de periculoasă.

Scena a fost filmată pe Insula Paramushir, din Kurile, chiar de către unul dintre protagoniştii urmăririi.

Este vorba despre doi tineri ruşi care se plimbă cu snowmobilele. Un urs le apare în cale şi, în mod surprinzător, ei decid să-l urmărească.

Articolul continuă după reclamă

La un moment dat, uriaşul animal se apropie ameninţător de unul dintre cei doi tineri şi pare că vrea să-l atace. Rusul reuşeşte la timp să accelereze şi să scape nevătămat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cele din urmă, ursul se îndepărtează. Imaginile au stârnit reacţii de nemulţumire după ce au fost postate pe Internet. Mulţi internauţi i-au condamnat pe cei doi pentru aventura periculoasă în care s-au angajat.

Videoul de 1 minut şi 30 de secunde, care a fost filmat pe 5 aprilie, a ajuns şi la autorităţile ruse. Oficialii locali au spus însă că, pentru că cei doi nu erau înarmaţi, nu le pot face nimic.

Urmăritorii ursului au avut însă mare noroc. Potrivit autorităţilor, citate de ziarul Siberian Times, animalul ieşise din hibernare şi era flămând, astfel că cei doi şi-au riscat viaţa în mod gratuit.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Video: un tânăr evită în ultimul moment atacul unui urs înfometat, într-o urmărire terifiantă, pe zăpadă